Libnet.ro
UNICEF

22:16

VIDEO. Sedinta PNL. Ministerul de Interne revizuieste sanctiunile din proiectul noului Cod ...

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Sedinta PNL. Ministerul de Interne revizuieste sanctiunile din proiectul noului Cod ...

O noua varianta a Codului Rutier a aparut pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, dupa discutiile avute de Radu Stroe in cadrul Biroului Permanent National al PNL. In noua varianta, amenda maxima va fi de 120 puncte, respectiv 9. 600 lei la valoarea actuala a punctului de amenda, transmite hotnews. ro. // Proiectul noului Cod Rutier stabileste clasele de sanctiuni astfel: a) clasa I - 2 sau 3 puncte-amenda; b) clasa a II-a - 4 sau 5 puncte-amenda; c) clasa a . continuă pe România Liberă

Sedinta PNL. Ministerul de Interne revizuieste sanctiunile din proiectul noului Cod Rutier.

O noua varianta a Codului Rutier apare pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne. In noua varianta, amenda maxima va fi de 120 puncte amenda, respectiv 9. 600 lei la valoarea actuala a punctului de amenda, transmite hotnews. ro. In noul Cod Rutier, administratorul caii ferate are obligatia de a instala si intretine mijloace tehnice de constatare a incalcarii regulilor de circulatie la trecerea la nivel cu calea ferata, precum si de a semnaliza existenta acestora. Politia rutiera are .

Ministerul de Interne revizuieste in scadere amenzile si sanctiunile din proiectul Codului Rutier. Amenda maxima - 9.600 lei

Ministerul De Interne a postat o noua varianta a Codului Rutier, care relaxeaza o amenzile si sanctiunile pentru incalcarea legislatiei. Astfel, amenda maxima va fi de 120 puncte amenda, respectiva 9. 600 lei la valoarea actuala a punctului de amenda. Citeste in atasament noua propunere a Ministerului de Interne.

Sanctiunile din noul Cod Rutier se imblanzesc

Unele sanctiuni propuse pentru noul Cod Rutier saptamana trecuta sunt prea mari si nu pot fi probate in instanta, din acest motiv MAI le va reevalua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )