Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Semnele ascunse in cel mai bun film romanesc din 2017. Lista secretelor din Un pas in urma serafimilor

Adevărul Adevărul,
VIDEO Semnele ascunse in cel mai bun film romanesc din 2017. Lista secretelor din Un pas in urma serafimilor

Semnele ascunse plasate in cel mai bun film romanesc al anului 2017 au fost dezvaluite de regizorul premiat Daniel Sandu, la o proiectie speciala ce a avut loc in weekend, la Plaja de Carte din Vama Veche. continuă pe Adevărul

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Cel mai bun film

Cum spun moldovenii filmului Razboiul stelelor? Galsiavan sier.

VIDEO Mendocino a devenit cel mai mare incendiu din istoria Californiei. El a distrus deja 115.000 de hectare si nu da niciun semn ca se va opri curnd

Mendocino Complex a devenit luni cel mai mare incendiu din istoria Californiei, valvataia mistuind si partea sudica a Padurii Nationale Mendocino unde pompierii se lupta sa tina pe loc flacarile care ameninta comunitatile de la baza dealurilor, transmite Reuters.

Israelul lui Bibi Netanyahu, in cel mai bun moment geopolitic din istoria sa?

Un stat precum Israel are rar ocazia de a-si trage sufletul si a-si face un bilant optimist. inca de la proclamarea sa, sentimentul de asediu si de urgenta a fost prea puternic pentru a mai lasa timp de respirat.

Mendocino, CEL MAI MARE incendiu din istoria Californiei (VIDEO)

Luni, Mendocino Complex, format din doua incendii ce s-au unit, a devenit cel mai mare incendiu din istoria Californiei, valvataia mistuind si partea sudica a Padurii Nationale Mendocino unde pompierii se lupta.

Canicula schimba geografia: Ghetarul de pe cel mai inalt varf montan din Suedia se topeste intr-un ritm ingrijorator (VIDEO)

Cercetatorii sunt in alerta. Suedia se topeste la propriu. Din cauza cresterii neobisnuit de mari a temperaturilor arctice, un ghetar scade cu 14 centimetri pe zi. Este vorba despre cel mai inalt varf montan.

Un pisc din Suedia si pierde titlul de cel mai nalt vrf montan al tarii, dupa ce ghetarul a nceput sa se topeasca din cauza temperaturilor ridicate

Cel mai inalt pisc al Suediei, un ghetar de pe varful montan Kebnekaise, se topeste din cauza temperaturilor ridicate si isi pierde titlul de cel mai inalt punct, relateazaThe Guardian.

SudRezidential.ro, un sediu transformat in cel mai mare hub imobiliar din Capitala, cu vanzari zilnice din peste 100 de proiecte rezidentiale

SudRezidential. ro, cel mai important promotor imobiliar din sudul Capitalei, a deschis in luna mai a acestui an The Social Hub, un hub social dispus pe o suprafata de 600 metri patrati in Bucuresti si dedicat domeniului imobiliar si activitatilor de.

SONDAJ Unde ti-ai dori cel mai mult sa muncesti?

Peste jumatate dintre romani si-ar dori sa munceasca in strainatate, potrivit unui nou studiu. Cei mai multi care ar dori sa plece pentru a munci in alta tara sunt tineri cu studii superioare. Tu unde ti-ai dori cel mai mult sa muncesti? Participa la sondajul HotNews. ro.

S-a aflat! Ce il doare, de fapt, cel mai tare pe Klaus Iohannis! Nu este concediul premierului Dancila!

Am aflat ce il doare cel mai tare pe presedintele Klaus Iohannis si de la ce i se trage supararea pe concediul premierul Viorica Dancila. De la bani! Guvernul a taoat din fondurile Administratiei.

Este oficial! Acesta este cel mai cautat job al momentului in Romania. Nimeni nu se gandea la asa ceva

Soferul este cea mai cautata ocupatie a momentului in Romania de catre angajatori, dar bonele si menajerele se angajeaza cel mai rapid, conform unui studiu realizat de o platforma online de anunturi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )