Libnet.ro
UNICEF

16:15

VIDEO Serena Williams, moment de nervozitate maxima - Isi face praf racheta in semifinala cu Caroline Wozniacki

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Serena Williams, moment de nervozitate maxima - Isi face praf racheta in semifinala cu Caroline Wozniacki

La scorul de 4-2 si 40-0 pentru Caroline Wozniacki in semifinala de la Turneul Campioanelor, Serena Williams a trimis o minge in fileu cu backhand-ul. In urmatoarea secunda, liderul mondial si-a facut praf racheta Wilson, spre uimirea intregii asistente de la Singapore. continuă pe Hotnews

VIDEO Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor. Urmeaza Simona Halep vs. Agnieszka Radwa324;ska

Partida dintre liderul american Serena Williams si daneza Caroline Wozniacki 8 WTA), disputata sambata, in cadrul semifinalelor de la Turneul Campioanelor, s-a incheiat cu 2-1 la seturi in favoarea celei dintai.

VIDEO Serena Williams, prima finalista de la Turneul Campioanelor. Americanca a cedat nervos, distrugandu-si racheta

Partida dintre liderul american Serena Williams si daneza Caroline Wozniacki 8 WTA), disputata sambata, in cadrul semifinalelor de la Turneul Campioanelor, s-a incheiat cu 2-1 la seturi in favoarea celei dintai.

Cel mai frumos compliment pentru Simona Halep vine chiar de la Serena Williams: Simona ma face sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc special pentru ea! Abia astept sa ne revedem

Abia astept sa ne revedem. M-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc din greu, si in mod special sa ma pregatesc pentru ea, a declarat Serena Williams, la putin timp dupa infrangerea cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.

VIDEO Simona Halep a facut instructie cu Serena Williams (6-0, 6-2)

Rasunator - Serena Williams a fost demolata de o Simona Halep aflata intr-o zi de gratie, au titrat jurnalistii italieni de la Gazzetta dello Sport, dupa victoria jucatoarei noastre de la Turneul Campioanelor) in fata liderului din ierarhia WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Williams.

LIVETEXT Simona Halep vs. Serena Williams: romanca isi adjudeca primul set la zero, in doar 20 de minute!

Simona Halep 4 WTA) infrunta liderul american Serena Williams in cea de-a doua partida a romancei in competitia de la Singapore. Meciul este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

VIDEO Halep - Williams. Cele mai tari momente ale partidei de la Turneul Campioanelor

Victoria Simonei Halep impotriva liderului mondial Serena Williams, scor 6-0, 6-2, a socat lumea tenisului, fiind cel mai mare meci facut de romanca in cariera sa. WTA a facut un rezumat video al celor mai importante momente ale partidei.

Simona Halep, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor: Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in finala Turneului Campioanelor, dupa ce a invins-o pe Agnieszka Radwanska fara nicio emotie 6-2, 6-2). Sunt pregatita de orice, stiu ca Serena Williams va fi mult mai concentrata, a precizat Halep la putin timp dupa incheierea partidei.

Cum a comentat Serena Williams infrangerea dura primita de la Halep

Liderul mondial WTA, Serena Williams, a laudat-o pe Halep dupa ce romanca i-a administrat cea mai dura infrangere din cariera, la Turneul Campioanelor. Cred ca e cel mai bun meci din cariera ei, abia astept sa-mi iau revansa, a spus, printre altele, Serena.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor, ca apoi sa castige si setul secund cu 6-2. Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, care.

TURNEUL CAMPIOANELOR, Simona Halep - Serena Williams, in finala LIVE (duminica, ora 13:00)

Simona Halep si Serena Williams joaca duminica finala Turneului Campioanelor de la Singapore, duminica, de la ora 13:00 ora noua sau 14:00 dupa ora veche).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )