Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Sharon Stone, dezvaluire din culisele de la Hollywood: El este actorul care saruta cel mai bine, nu poate fi comparat cu nimeni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sharon Stone, dezvaluire din culisele de la Hollywood: El este actorul care saruta cel mai bine, nu poate fi comparat cu nimeni

A impartit platoul de filmare cu multi barbati frumosi, dar unul singur i-a ramas in inima atunci cand vine vorba despre actorul care saruta cel mai bine. Sharon Stone a avut in cariera, prin natura unor roluri, imaginea de femeie fatala. Ajunsa la 62 de ani, actrita face unele dezvaluiri mai putin cunoscute din culisele de la Hollywood. continuă pe Hotnews

Sharon Stone, detalii nestiute de pe platourile de filmare. Cine a sarutat-o cel mai bine (FOTO)

Actrita Sharon Stone, celebra pentru filme precum Basic Instinct, The Specialist sau Catwoman, a oferit fanilor detalii nestiute de pe platourile de filmare. Vedeta a marturisit care a fost colegul de breasla.

Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Dezvaluiri din culisele Kanal D

Una dintre cele mai indragite concurente ale emisiunii de stil de pe Kanal D a decis sa paraseasca show-ul. Motivul este unul la care nu se astepta nimeni. Acesta este adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities Plecarea Calinei Dumitrescu de la .

Monica Barladeanu, dezvaluiri neasteptate din culisele serialului Vlad. Cine i-a devenit prieten apropiat

Serialul Vlad a ajuns un adevarat fenomen. Serialul a adunat o pleiada de actori romani de prima mana. Ultima achizitie,Monica Barladeanu o aduce la viata pe Carla, o femeie frumoasa, dar rece si calculata. Monica Barladeanu, dezvaluiri neasteptate din culisele serialului Vlad Ajunsa la 41 de ani, Monica Barladeanu ii da viata unui personaj, putin .

Cel mai bogat om din China. Cine este Zhong Shanshan si cum l-a detronat pe Jack Ma

Intr-o singura zi, a devenit cel mai bogat om din tara! Cum a reusit afaceristul sa-l detroneze pe unul dintre gigantii industriei tehnologice, cu investitii intr-o resursa ce se gaseste din belsug in Romania? Cine este Zhong Shanshan, cel care tocmai a devenit cel mai bogat om din China? in ziua cu pierderi financiare istorice .

Atentie, soferi. Schimbarea radicala din Codul Rutier. Este vorba despre permisul de conducere

Un proiect de lege va schimba fundamental Codul Rutier. Soferii romani care locuiesc in strainatate ar putea beneficia de avantaje substantiale atunci cand vor dori sa isi schimbe permisele de conducere. Anunt important pentru toti romanii stabiliti in strainatate. Cum se vor preschimba permisele de conducere expirate? Un proiect de lege, care acum se afla .

Facebook s-ar putea retrage din Europa. Care este motivul

Facebook s-ar putea retrage din Europa, daca se va interzicetransferulde date din si catre SUA. Acest demers vinedupa o hotarare in acest sens a Curtii Europene de Justitie din iulie, care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )