Libnet.ro
UNICEF

12:15

VIDEO Simona Halep, la 16 ani, in platoul lui Catalin Maruta, la PRO TV. Cum arata, dupa ce a castigat Roland Garros-ul la junioare

Playtech Playtech,
VIDEO Simona Halep, la 16 ani, in platoul lui Catalin Maruta, la PRO TV. Cum arata, dupa ce a castigat Roland Garros-ul la junioare

Nascuta intr-o familie de aromani, in Constanta, a inceput sa joace tenis la 4 ani, iar de la 6 ani a inceput sa practice zilnic acest sport. La 15 ani s-a mutat in Bucuresti si de atunci a inceput sa viseze. La 16 ani a fost in platoul lui Catalin Maruta, la Pro TV, si . continuă pe Playtech

VIDEO Simona Halep Show - Cele mai frumoase 10 puncte castigate de campioana de la Wimbledon

Simona Halep facut spectacol si a castigat titlul de la Wimbledon. Englezii au postat un clip cu cele mai frumoase 10 puncte castigate de romanca de-a lungul competitiei, alaturi de mesajul Nivel de maestru in acoperirea terenului.

VIDEO Simona Halep a prezentat fanilor trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. Peste 25.000 de oameni prezenti!

Simona Halep a fost prezenta, miercuri seara, de la ora 19:00, pe Arena Nationala unde a prezentat trofeul cucerit la Wimbledon in fata a peste 25. 000 de oameni care au venit sa o vada. Ion Tiriac a comentat alatoru de Simona Halep cele mai importante faze ale finalei cu Serena Williams.

VIDEO Simona Halep a revenit in Romania dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon

Simona Halep a revenit, luni, in tara, dupa ce a castigat pentru prima data in cariera turneul de la Wimbledon. Halep a sosit la aeroportul Otopeni cu o aeronava British Airways si a fost intampinata la scara avionului de ministru Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, de presedintele FR Tenis, Ion Tiriac, de fostul tenismen Ilie Nastase, de presdintele COSR, Mihai Covaliu, care i-au oferit buchete de flori.

VIDEO Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala: Acest trofeu este al nostru, este al tarii

Zeci de mii de romani au venit, miercuri seara, pe Arena Nationala unde Simona Halep a prezentat trofeul de la Wimbledon, castigat sambata in fata Serenei Williams.

Simona Halep, pe Aeroportul Otopeni. Campioana de la Wimbledon s-a intors acasa - VIDEO

Simona Halep, noua regina de la Wimbledon, se intoarce astazi acasa. Cursa care o va aduce in tara va ateriza in doar cateva minute, iar autoritatile ii vor organiza o primire triumfala in Salonul Oficial.

VIDEO intoarcerea Reginei: Simona Halep a aterizat la Bucuresti cu trofeul de la Wimbledon

Simona Halep a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda, dupa ce a cucerit al treilea trofeu de Grand Slam pentru Romania in tenisul feminin.

Motivul pentru care Meghan n-a felicitat-o personal pe Simona Halep! Are legatura cu Kate, iar Serena o apara pe Ducesa

Simona Halep si-a indeplinit sambata cel mai mare vis, reusind sa castige, la Londra, celebrul turneu Wimbledon. inainte de marea finala, Simona Halep a afirmat ca ar dori ca in loja regala aflata in.

Simona Halep, ceremonie de decorare la Patriarhie, dupa victoria de la Wimbledon

Marea campioana Simona Halep a fost decorata de Preafericitul Daniel. Ceremonia de la Patriarhia Romana a fost una privata, asa cum a cerut familia campioanei. Simona Halep a primit Ordinul Crucea.

Cati bani ia Simona Halep de la Nike, dupa ce a castigat Wimbledonul. Suma e fabuloasa

Dupa ce a triumfat la Wimbledon si a primit din partea organizatorilor turneului un cec in valoare de 2,9 milioane de dolari, Simona Halep a primit o veste buna din partea sponsorului tehnic. Nike a anuntat ca ii va oferi Simonei un premiu in valoare de 1 milion de dolari pentru performanta de la Londra.

Simona Halep isi prezinta miercuri trofeul pe Arena Nationala! Cati bani a castigat la Wimbledon!

Dupa ce a castigat sambata finala Wimbledon in fata Serenei Williams, Simona Halep isi prezinta miercuri trofeul pe Arena Nationala! Iata cati bani a castigat la Wimbledon tenismena care a facut mandra intreaga Romanie! .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )