Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Simona Halep, campioana la Roland Garros (3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens) - Primul titlu de Grand Slam, vis ndeplinit

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, campioana la Roland Garros (3-6, 6-4, 6-1 cu Sloane Stephens) - Primul titlu de Grand Slam, vis ndeplinit

A treia finala de la Roland Garros a fost cu noroc pentru Simona Halep, jucatoarea noastra reusind sa triumfe pentru prima data in cariera la un turneu de Grand Slam. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Simona Halep castiga Roland Garros-ul, primul titlu de Grand Slam din cariera, la 40 de ani de la triumful Virginiei Ruzici

Simona Halep a castigat dupa o finala spectaculoasa turneul de Grand Slam Roland Garros impotriva americancei Sloane Stephens cu scorul 3-6, 6-4, 6-1, devenind al treilea sportiv roman care cucereste trofeul pe arena Philippe Chatrier din Paris.

Simona Halep campioana la Roland Garros!

A treia finala la Roland Garros a fost de bun augur pentru Simona Halep, care isi vede visul cu ochii prin castigarea primului ei turneu de Mare Slem din cariera. Halep a revenit de la set pierdut si 0-2 pentru a o invinge pe Sloane Stephens in trei seturi 3-6, 6-4, 6-1). Asa am trait Simona Halep contra Sloane Stephens in finala de la Roland Garros.

Cu cine va juca Simona Halep in finala de la Roland Garros: liderul mondial conduce cu 5-2 la meciuri directe

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4. Halep o va intalni in ultimul act de la Roland Garros pe Sloane Stephens, campioana US Open 2017.

FOTO Imagini unice: Simona Halep, in vestiarul de la Roland Garros alaturi de trofeul mult visat

Simona Halep a declarat, sambata seara, la Pro TV, ca a obtinut cu multa munca trofeul de la Roland Garros, dar toate sacrificiile s-au uitat dupa ce s-a impus la French Open.

Cand va juca Simona Halep in finala Roland Garros

Simona Halep va juca a patra finala de Grand Slam a carierei, a treia la Roland Garros, dupa ce a invins-o in semifinale pe Garbine Muguruza, scor 6-1, 6-4.

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru romanca

SIMONA HALEP-GARBINE MUGURUZA ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Am mereu meciuri grele impotriva ei, a spus romanca Simona Halep, liderul mondial al tenisului feminin, dupa victoria obtinuta.

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros. Meci infernal pentru Simona

SIMONA HALEP-ANGELIQUE KERBER ONLINE STREAM LIVE VIDEO EUROSPORT de la Roland Garros Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a apreciat ca meciul sau de luni cu belgianca Elise Mertens,.

VIDEO Simona Halep, n finala la Roland Garros (6-1, 6-4 cu Garbine Muguruza) - Dulcele gust al revansei

Pentru a treia oara in cariera si pentru a doua oara consecutiv, Simona Halep se afla la o singura victorie de titlul de la Roland Garros. Dupa o infrangere usturatoare la ultima confruntare directa cu Garbine Muguruza 1-6, 0-6 in finala de la Cincinnati), liderul mondial si-a luat revansa cu o victorie uriasa, scor 6-1, 6-4. Primul set al partidei de pe arena Philippe-Chatrier a fost unul fara istoric. Halep a pus-o permanent in defensiva pe spaniola, a lovit agresiv si nu i-a dat nicio sansa. Jocul perfect al Simonei a destabilizat-o pe Muguruza, care a comis numeroase erori nefortate. Actul secund a fost unul mai echilibrat, Garbine a inceput mai bine, a condus cu 3-1 si 4-2, insa nu a stiut cum sa gestioneze avantajul de pe tabela. Simona a revenit superb, a reusit sa preia conducerea dupa un game maraton si a inchis partida cu un break la zero, dupa o ora si 32 de minute.

Martina Navratilova, despre cum poate Simona Halep sa cstige finala Roland Garros: Trebuie sa iasa din zona de confort

Castigatoare a 18 turnee de Grand Slam, Martina Navratilova a analizat finala editiei din acest an de la Roland Garros, acolo unde se vor intalni Simona Halep si Sloane Stephens. Fosta mare jucatoare de tenis a precizat, intr-un editorial pe site-ul WTA, ca Halep trebuie sa iasa din zona de confort si sa-si asume riscuri daca vrea sa castige primul sau trofeu major.

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru Simona Halep dupa victoria de la Roland Garros

Presedintele Klaus Iohannis i-a transmis Simonei Halep un mesaj de felicitare pentru victoria din finala de la Roland Garros.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )