Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep, debut solid la Australian Open - Rezumatul partidei cu Karin Knapp

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, debut solid la Australian Open - Rezumatul partidei cu Karin Knapp

Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, numarul trei mondial trecand de Karin Knapp, scor 6-3, 6-2. Meciul de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 28 minute. continuă pe Hotnews

Mats Wilander crede ca Simona Halep poate castiga Australian Open

Mats Wilander, fostul cunoscut jucator de tenis, a declarat sambata ca Simona Halep are sansa ei sa castige Australian Open.

Simona Halep, pregatita pentru Australian Open: Sunt aproape recuperata complet

Simona Halep, locul 3 WTA, a declarat, sambata, ca abia asteapta sa inceapa turneul de la Australian Open, primul Grand Slam al anului, subliniind ca nu simte nicio presiune si ca este recuperata complet.

Mats Wilander: Simona Halep poate castiga Australian Open

Cu sapte titluri de Grand Slam cucerite in cariera, Mats Wilander este unul din cei mai cunoscuti analisti din tenis. Suedezul a vorbit, la Eurosport, despre Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Simona Halep poate fi periculoasa si cred ca ar putea castiga cu usurinta primul ei turneu de Grand Slam, a precizat suedezul.

VIDEO Simona Halep, victorie in primul tur la Australian Open

Iata imagini din meciul jucat luni dimineata de Simona Halep in primul tur la Australian Open.

VIDEO Simona Halep a dezvaluit numele celei mai bune prietene din WTA

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al Australian Open 2015, turneu pe care va incerca sa-l castige la Melbourne.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

GAME cu GAME Simona Halep, primul meci la Australian Open

Simona Halep a jucatluni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

LIVE Simona Halep, primul meci la Australian Open (luni dimineata, ora 2:00)

Simona Halep joaca luni dimineata, de la ora 2:00, partida din primul tur de la Australian Open, contra jucatoarei Karin Knapp.

LIVE Simona Halep in primul tur la Australian Open (Luni, 2:00)

Simona Halep, a 3-a favorita la Australian Open, debuteaza in primul turneu de Mare Slem al anului live text pe Onlinesport. ro duminica noapte spre luni de la ora Romaniei 2:00.

Simona Halep debuteaza luni la Australian Open: Tinta mea este sa merg din nou in Singapore

Simona Halep va debuta luni dimineata, la ora doua, ora Romaniei, la Australian Open. Halep o va intalni in primul tur al competitiei pe Karin Knapp, locul 51 WTA. Meciul se va disputa pe arena centrala, Rod.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )