Libnet.ro
UNICEF

22:00

VIDEO Simona Halep: O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii (Rezumatul partidei cu Venus)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep: O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii (Rezumatul partidei cu Venus)

Simona Halep a fost nevoita sa joace doua meciuri in aceeasi zi, din cauza ploii care a dat programul peste cap la Montreal. Dupa o prima partida in care nu a fost la cel mai inalt nivel a fost chinuita serios de Anastasia Pavlyuchenkova), liderul mondial a cedat doar patru game-uri in fata lui Venus Williams 6-2, 6-2). O sa dorm, dorm, dorm. Nu a fost o zi usoara, dar a fost frumoasa cu doua victorii, a precizat, printre altele, Simona la finalul partidei cu Venus. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei dintre Simona Halep si Venus Williams. continuă pe Hotnews

Simona Halep, obligata sa joace doua meciuri intr-o zi! O sa dorm, dorm, dorm

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat in sferturile de finala ale Rogers Cup, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA si cap de serie numarul 13.

VIDEO De colectie! Rezumatul meciului in care Simona Halep a spulberat-o pe americanca Venus Williams

Simona Halep este in semifinalele turneului de la Montreal, dupa ce a trecut in aceeasi zi si de Anastasia Pavliucenkova si de Venus Williams.

Rogers Cup: Doua victorii ntr-o singura zi - Simona Halep se califica n sferturi, dupa ce a trecut si de Venus Williams / Urmatoarea adversara: Caroline Garcia, care a nvins-o pe Maria Sharapova

Simona Halep, numarul 1 WTA, s-a calificat in sferturile de finala la Rogers Cup, dupa ce a invins-o vineri dimineata joi seara, la Montreal), cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Venus Williams, locul 14 WTA. in faza urmatoare, Halep va evolua impotriva jucatoarei franceze Caroline Garcia locul 6 WTA). VIDEO Rogers Cup: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 7-69), 4-6, 7-5 / Victoria nervilor tari.

Caroline Garcia, nainte de meciul cu Simona Halep: Are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva

Caroline Garcia este una din jucatoarele de varf din circuitul WTA, frantuzoaica fiind in acest moment pe locul 6 in lume. Garcia si Halep s-au intalnit de cinci ori, scorul fiind 4-1 pentru sportiva noastra. Simona Halep are foarte putine puncte slabe, trebuie sa fiu agresiva, voi incerca sa invat din trecut, a fost de parere Caroline. Meciul dintre cele doua va avea loc in aceasta noapte, undeva in jurul orei 01:30, in sferturile Rogers Cup de la Montreal.

SIMONA HALEP, accidentare TERIBILA! Probleme mari pentru numarul unu mondial! Din pacate vestile NU sunt deloc bune

Meci cu emotii pentru Simona Halep! Locul I WTA s-a calificat joi, in optimile de finala ale Rogers Cup dupa ce a invins-o cu scorul de 7-6 9), 4-6, 7-5, pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 28 WTA. Cele.

LIVE Simona Halep contra Caroline Garcia in sferturi la Montreal (1:30)

Simona Halep revine pe teren la Montreal, vineri noapte, pentru meciul din sferturile de finala contra frantuzoaicei Caroline Garcia.

LIVE Simona Halep contra Caroline Garcia in sferturi la Montreal

Simona Halep revine pe teren la Montreal, vineri noapte, pentru meciul din sferturile de finala contra frantuzoaicei Caroline Garcia.

Simona Halep, calificare in semifinale la Montreal

Simona Halep a revenit pe teren la Montreal, vineri noapte, pentru meciul din sferturile de finala contra frantuzoaicei Caroline Garcia.

Ce spune Simona Halep despre urmatoarea ei adversara de la Montreal

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Montreal, unde o va intalni pe frantuzoaica Caroline Garcia, numarul 6 WTA.

Surpriza mare la Montreal! Cum profita Simona Halep de situatia creata

Simona Halep este in sferturile turneului de la Montreal si poate rasufla usurata in ceea ce priveste pozitia de lider WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )