Libnet.ro
UNICEF

18:15

VIDEO. Simona Halep implineste 25 de ani. Ce a realizat pana acum cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei si care sunt planurile ei de viitor

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Simona Halep implineste 25 de ani. Ce a realizat pana acum cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei si care sunt planurile ei de viitor

Simona Halep, cea mai buna jucatoare de tenis a Romaniei, implineste, la data de 27 septembrie, 25 de ani. Simona a inceput sa joace tenis la varsta de patru ani, iar performantele ei au atins nivelul maxim in anul 2015, cand a ajuns pe locul doi in ierarhia WTA. continuă pe România Liberă

FOTO Simona Halep implineste azi 25 de ani. in palmaresul ei sunt 14 titluri, o finala de Grand Slam si un loc 3 in topul personal al romanilor

Simona Halep implineste azi 25 de ani si srbatoreste prin munca, urmand sa joace la turneul de la Wuhan in proba de dublu, alaturi de Jelena Ostapenko.

Simona Halep aniverseaza 25 de ani tot prin munca. Romanca se afla in plin turneu la Wuhan, iar organizatorii i-au oferit o super surpriza (VIDEO)

Simona Halep aniverseaza marti 25 de ani si cum in aceasta perioada romanca se afla in plin turneu in China, organizatorii turneului de la Wuhan i-au organizat o surpriza de.

VIDEO Cum au sarbatorit-o chinezii pe Simona Halep, care a implinit 25 de ani

Simona Halep a implinit azi 25 de ani, pe care i-a sarbatorit la Wuhan, unde participa la turneul Premier 5 din orasul chinez.

Simona Halep, la ceas de aniversare. Jucatoarea de tenis implineste 25 de ani

Simona Halep, una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din Romania, implineste astazi 25 de ani! Simona isi serbeaza ziua de nastere la Wuhan China), acolo unde este calificata in.

Ghinion pentru Simona Halep de ziua ei: Sportiva a fost lovita de o minge in ureche si a abandonat meciul de dublu de la Wuhan (FOTO)

Simona Halep implineste marti 25 de ani. Desi trebuie sa fie o zi de sarbatoare pentru sportiva din Romania, ghinionul a lovit. in timp ce juca in proba de dublu a turneului de la Wuhan,.

Simona Halep va face echipa cu Jelena Ostapenko in proba de dublu de la Wuhan Open

Simona Halep, locul 5 WTA, va evolua la Wuhan si in proba de dublu, in care va face echipa cu letona Jelena Ostapenko, cele doua intrand pe tablou dupa ce au primit un wild card. Romania va mai fi reprezentata in proba de dublu de Irina-Camelia Begu, care va juca alaturi de Laura Siegemund Germania).

FOTO Cum s-a imbracat Simona Halep la petrecerea jucatoarelor de la Wuhan

Simona Halep a ajuns in China, acolo unde va participa in perioada urmatoare la turneele WTA de la Wuhan si Beijing.

INFOGRAFIE Serena implineste azi 35 de ani, Simona aniverseaza maine 25 de ani! Ce diferente sunt intre Williams si Halep

Jucatoarea care a dominat autoritar tenisul mondial, americanca Serena Williams implineste azi 35 de ani, si se apropie de finalul carierei. Cu un deceniu si o zi mai mica, Simona Halep e pe linia de succesiune.

Simona Halep isi cunoaste urmatoarea adversara de la Wuhan. Este antrenata de un roman

Calificata in turul 3 la Wuhan Open dupa victoria prin abandon obtinuta asupra Irinei Begu, jucatoarea Simona Halape a aflat marti dimineata, chiar in ziua cand isi aniverseaza cei 25 ani, cu cine va juca pentru un loc in sferturile de finala.

Wuhan: Irina Begu s-a calificat in turul doi, faza in care o va intalni pe Simona Halep

Irina-Camelia Begu, locul 23 WTA, a invins-o pe rusoaica Elizaveta Kulichkova 125 WTA), scor 4-6, 7-6 4), 6-2, in primul tur al turneului de categorie Premier 5 de la Wuhan. In runda urmatoare, Begu va juca impotriva Simonei Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 4.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,312 seconds )