Libnet.ro
UNICEF

13:15

VIDEO Simona Halep, invinsa in semifinale la Indian Wells (3-6, 0-6 cu Naomi Osaka)/ N-a fost ziua ei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Simona Halep, invinsa in semifinale la Indian Wells (3-6, 0-6 cu Naomi Osaka)/ N-a fost ziua ei

Simona a contat in semifinala de sambata doar in primul set, pana la 3-3 si 0-30 pe serviciul adversarei), moment din care tot jocul liderului mondial s-a descompus piesa cu piesa. Halep nu a mai castigat nici macar un game 3-6, 0-6, dupa o ora si 3 minute), evolutia jucatoarei noastre fiind o combinatie de erori nefortate in cele mai importante momente) si resemnare morala. Naomi Osaka 44 WTA) a reusit prima victorie in meciurile directe cu Halep si de ce maniera!), bifand astfel cel mai important rezultat de pana acum al carierei: calificarea in finala Indian Wells Premier Mandatory). Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA: Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Asociatia Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei a opta de la Indian Wells un punct castigat de Simona Halep, locul 1 WTA, in fata croatei Petra Martic, in meciul care i-a adus liderului mondial calificarea in semifinalele competitiei de categorie Premier Mandatory.

Simona Halep, VICTORIE la Indian Wells. Romanca s-a calificat in semifinale

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de la Indian Wells dupa ce a trecut de Petra Martici in trei seturi, scor 6-4, 6-7, 6-3. Am luptat, refuzat sa pierd si am castigat. A fost greu cu vantu.

VIDEO Gest de mare campioana facut de Simona Halep la ultimul meci de la Indian Wells. Cum i-a cucerit jucatoarea noastra definitiv pe americani

Simona Halep a demonstrat la Indian Wells ca este o mare sportiva, nu neaparat prin ceea ce reuseste pe terenul de tenis.

LIVE VIDEO Simona Halep vs Naomi Osaka, in semifinale la Indian Wells. Romanca porneste ca favorita certa

Simona Halep se afla la numai un meci de finala turneului de la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat acum trei ani.

infrangere severa pentru Simona Halep, in semifinale la Indian Wells. A pierdut fara drept de apel in fata japonezei Naoimi Osaka

Simona Halep a ratat sansa de juca din nou finala turneului de la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat acum trei ani.

infrangere severa pentru Simona Halep, in semifinale la Indian Wells. A pierdut fara drept de apel in fata japonezei Naomi Osaka

Simona Halep a ratat sansa de juca din nou finala turneului de la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat acum trei ani.

infrangere severa pentru Simona Halep in semifinale la Indian Wells. A pierdut fara drept de apel in fata japonezei Naomi Osaka

Simona Halep a ratat sansa de a se califica in finala turneului de la indian Wells, turneu pe care l-a castigat acum trei ani.

VIDEO Simona Halep, in semifinale la Indian Wells (6-4, 6-7(5), 6-3 cu Petra Martic) - Nici nu stiu cum am castigat, am refuzat sa pierd

Dupa un prim set in care a transmis siguranta si in care a impresionat la capitolul procentaj la serviciu 6-4), Simona Halep a intrat intr-o zona a nisipurilor miscatoare: a gresit nepermis in anumite situatii, si-a pierdut concentrarea prea usor si a redescoperit episoadele cu frustrari aratate in special in trecut. Liderul mondial a cedat in tiebreak setul al doilea, iar in decisiv a avut nevoie de o serie fantastica de cinci game-uri la rand de la 1-3 la 6-3) pentru a dobandi biletul care o duce in semifinalele de la Indian Wells pentru a treia oara in cariera). Meciul a durat doua ore si 23 de minute.

Simona Halep in semifinale la Indian Wells dupa o revenire fabuloasa in decisiv

Condusa cu 3-1 in setul decisiv al meciului cu Petra Martic si in conditiile unui vant care a dat peste cap toate calculele hartiei, Simona Halep a revenit in stil de mare campioana si a castigat meciul dupa cinci game-uri la rand, cu 6-4, 6-7 5), 6-3.

Simona Halep, invinsa drastic in semifinalele turneului de la Indian Wells: E o infrangere greu de digerat

Simona Halep pierde o noua sansa de a isi trece un important turneu in palmares. Romanca a fost eliminata in faza semifinalelor de catre japoneza Naomi Osaka cu 6-3 6-0 in putin peste o ora. Nu am.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )