Libnet.ro
UNICEF

17:00

VIDEO Simona Halep, ca un uragan! Rezumatul meciului cu Aryna Sabalenka, care a propulsat-o pe jucatoarea noastra in a 33-a finala din cariera

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep, ca un uragan! Rezumatul meciului cu Aryna Sabalenka, care a propulsat-o pe jucatoarea noastra in a 33-a finala din cariera

Simona Halep a trecut si de hopul semifinalelor, la turneul de la Cincinnati, unde a invins-o pe Aryna Sabalenka, din Belarus. continuă pe Adevărul

VIDEO Simona Halep, dupa calificarea n finala de la Cincinnati: Am cstigat pentru ca am luptat pna la sfrsit (Rezumatul partidei Halep vs Sabalenka)

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 16 minute pentru a-si asigura prezenta in a sasea finala din acest sezon si a doua in tot atatea saptamani. Liderul mondial a invins-o pe Aryna Sabalenka Belarus, 34 WTA), scor 6-3, 6-4, in semifinalele turneului de la Cincinnati, obtinand victoria cu numarul 450 a carierei.

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC LIVE la CINCINNATI. ONLINE STREAM DIGISPORT - VIDEO

SIMONA HALEP - AJLA TOMLJANOVIC LIVE la CINCINNATI. Simona Halep, principala favorita a competitiei, va juca in turul secund cu Ajla Tomljanovic in fata careia a castigat in 2010.

VIDEO Simona Halep va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva dupa ce a castigat Rogers Cup

Simona Halep, locul I WTA, va juca a treia finala la Cincinnati, a doua consecutiva, atat la aceasta competitie, cat si in sezon, dupa ce a invins-o, duminica sambata, in orasul american), cu scorul de 6-3, 6-4, pe Arina Sbalenka din Belarus, locul 34 WTA.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Aryna Sabalenka (dupa ora 23:00) / Meciul pentru calificarea n finala

Pentru un loc in marea finala a turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 1 WTA) se va duela cu Aryna Sabalenka Belarus, locul 34 WTA). Confruntarea dintre cele doua jucatoare este programata a treia pe arena centrala si nu va incepe mai devreme de ora 23:00 ora Romaniei).

Aryna Sabalenka, exasperata de jocul Simonei Halep: Am ncercat sa-mi fac loviturile, dar totul venea napoi

Aryna Sabalenka a fost exasperata in meciul cu Simona Halep din cadrul semifinalelor turneului de la Cincinnati de faptul ca toate mingile pe care le trimitea in terenul advers veneau inapoi.

VIDEO Rezumatul recitalului dat de Simona Halep la Cincinnatti. Cum a intors soarta meciului cu Tsurenko, spulberand-o pe ucraineanca

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa o noua demonstratie de forta.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in cea de-a doua finala consecutiva, dupa triumful de la Montreal de saptamana trecuta. Numarul 1 mondial a trecut in doua seturi, la Cincinnati de Aryna Sabalenka, 6-3, 6-4 s.

LIVE Simona Halep - Aryna Sabalenka (23:00)

Lidera mondiala Simona Halep este aproape de o noua finala in circuitul WTA si revine pe teren la Cincinnati sambata pentru meciul din semifinale.

LIVE Simona Halep - Aryna Sabalenka in semifinale la Cincinnati

Lidera mondiala Simona Halep este aproape de o noua finala in circuitul WTA si revine pe teren la Cincinnati sambata pentru meciul din semifinale.

FOTO Noua Sarapova!Simona Halep joaca diseara contra uneia dintre cele mai atragatoare jucatoare din WTA

Simona Halep revine azi pe terenul de tenis si va juca la Cincinnatti, in semifinalele turneului american, contra jucatoarei Aryna Sabalenka.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )