Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Sotia lui Will Smith face dezvaluiri despre relatia sa cu un artist cu 21 de ani mai tanar

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Sotia lui Will Smith face dezvaluiri despre relatia sa cu un artist cu 21 de ani mai tanar

Jada Pinkett Smith, sotia actorului Will Smith, a vorbit in propria sa emisiune, despre relatia pe care a avut-o cu artistul August Alsina, cu 21 de ani mai tanar decat ea. Dezvaluirile au fost facute in fata lui Will Smith care a intrebat-o detalii despre relatia cu Alsina. continuă pe Hotnews

Sotia lui Will Smith a recunoscut aventura cu rapperul August Alsina, barbatul cu 21 de ani mai tanar decat ea

O casnicie de peste doua decenii a fost recent zbuciumata de marturiile rapperului August Alsina. Artistul a sustinut ca a avut o relatie cu sotia lui Will Smith, iar actorul si-ar fi dat chiar permisiunea. in.

Jaden Smith face azi 22 de ani. Cum arata in prezent fiul lui Will Smith

Jaden Smith, fiul cunoscutului actor Will Smith implineste astazi 22 de ani. Tanarul rapper a mostenit talentul de la tatal sau, insa nu a ales lumea filmului, ci industria muzicala. Baiatul cel mic al actoru.

Celebritati care si-au pierdut virginitatea cu alte vedete. Au facut dezvaluiri despre viata intima

Ne-au obisnuit ca majoritatea celebritatilor sa faca dezvaluiri despre viata profesionala, cat si despre cea personala. Nu mai au secrete in fata publicului nici cand vine vorba despre viata intima. Ele au povestit despre primele lor experiente in amor, despre aventurile din dormitor cu alte vedete.

Denisa de la Bambi, noi dezvaluiri despre nunta cu iubitul ei

Denisa Tanase, fosta membra a trupei Bambi, si-a surprins fanii cu noi amanunte despre nunta cu iubitul ei si detalii despre cum va arata evenimentul grandios, conform Antena Stars. Artista are planuri mari de v.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )