Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Speranta Cliseru, admonestata in public: Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte. Ce a raspuns prefectul Capitalei

Adevărul Adevărul,
VIDEO Speranta Cliseru, admonestata in public: Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte. Ce a raspuns prefectul Capitalei

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost admonestata in public, in timp ce se afla la o terasa, de un bucurestean iritat initial ca soferul prefectului parcase pe trecerea de pietoni si refuza sa mute masina. Cetateanul ii atrage atentia apoi sa spuna public daca a avut sau nu vreoo legatura cu violentele jandarmilor din data de 10 august. continuă pe Adevărul

Dialogul unui tanar cu prefectul Speranta Cliseru: Iesiti public si spuneti: Doamna Carmen Dan minte, Dragnea minte / Cliseru: Asta am spus! (VIDEO)

Un cetatean a intrat in discutie cu prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, si a intrebat-o de ce nu transmite mai categoric faptul ca Liviu Dragnea si Carmen Dan mint in ceea ce priveste interventia.

Speranta Cliseru, certata in public de un cetatean: ,,Spuneti ca Dragnea minte, Carmen Dan minte. Cliseru: Asta am spus!

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a fost certata in public, in timp ce se afla la o terasa, de un bucurestean suparat ca soferul prefectului parcase pe trecerea de pietoni si refuza sa mute masina. Bucuresteanul i-a adresat mai multe intrebari.

Primarul Capitalei se delimiteaza de prefectul Speranta Cliseru

Recentele declaratii ale prefectului Capitalei, Speranta Cliseru, referitoare la emiterea ordinului de interventie a jandarmilor in Piata Victoriei, in 10 august, au pus-o in incurcatura pe Gabriela Firea, Primarul General al Municipiului Bucuresti.

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, despre proteste: Am dat ordinul, cred ca era dupa 12 noaptea

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a declarat, luni, ca in timpul protestelor din 10 august nu s-a aflat in centrul mobil de comanda, ci intr-o cladire din cladirile care apartin de guvern, spunand c?.

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru: Jandarmeria si-a facut treaba.Cei care conduceau operatiunea au mai stat si cu mine din cand in cand

Prefectul Capitalei, Speranta Cliseru, a declarat, luni, ca era intr-un centru de comanda in seara de 10 august, cand au avut loc incidentele din Piata Victoriei. Declaratia vine dupa ce, saptamana trecuta, prefectul a spus ca nu a fost in Piata Victoriei pe 10 august asa cum a sustinut ministrul de Interne Carmen Dan.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )