Libnet.ro
UNICEF

23:31

VIDEO Statele Unite: O femeie a fost salvata de politisti dupa ce a cazut intr-un lac inghetat. Raspunsul femeii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Statele Unite: O femeie a fost salvata de politisti dupa ce a cazut intr-un lac inghetat. Raspunsul femeii

Korisa Miller din Warren, Michigan se afla la pescuit cu o prietena pe 27 ianuarie, atunci cand a alunecat si a cazut intr-un lac inghetat. Prietena sa nu a putut sa o scoata din apa, asa ca a sunat la serviciul de urgenta. Seriful a postat clipul de salvare pe Facebook pentru a aduce la cunostinta cat de periculos poate fi pescuitul langa apa inghetata, scrie The Independent. continuă pe Hotnews

VIDEO Cand oamenii isi ajuta semenii: Mai multi trecatori ridica o masina pentru a salva o femeie

O femeie care a ramas blocata sub un SUV a fost ajutata de catre mai multe persoane care treceau prin zona. Ca bunul samaritean, acestia au sarit rapid in ajutorul victimei, ridicand automobilul pentru a o elibera.

Palestinieni: Abbas anunta o ruptura a tuturor relatiilor cu Israel si Statele Unite, dupa prezentarea planului american de pace

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a anuntat sambata, in timpul unei intalniri extraordinare a Ligii arabe pe subiectul proiectului american de pace, ruptura tuturor relatiilor, inclusiv cea privind securitatea, dintre Autoritatea palestiniana si Israel si Statele Unite, relateaza AFP.

Romanca stabilita in Statele Unite a trimis o avere in tara ca sa scape de sotul pe care il banuia de infidelitate. Greseala cumplita pe care a facut-o

O romanca stabilita in Statele Unite a trimis o avere in tara ca sa scape de sotul pe care il banuia de infidelitate.

Donald Trump: Daca il ascultam pe John Bolton, pana acum Statele Unite s-ar fi aflat in al Saselea Razboi Mondial

Daca fostul consilier pe probleme de securitate nationala ar fi ramas in functie, Statele Unite s-ar fi aflat acum in Saselea Razboi Mondial, a scris, miercuri, presedintele Donald Trump pe pagina sa de.

Adolescent de 15 ani retinut de politisti dupa ce a lovit un baiat de 13 ani, care a intrat in coma Conflictul a avut loc pe strada, la Mangalia

Un adolescent de 15 ani a fost retinut de politisti dupa ce a lovit cu pumnul in fata un alt baiat, de 13 ani, care a ajuns in coma la spital. Primele cercetari arata ca agresiunea a avut loc in urma unui conflict iscat intre cei doi pe Facebook, a anuntat, sambata, Inspectoratul de Politie Judetean IPJ) Constanta, citat de Agerpres.

FABULOS: O pisicuta BLOCATA de 2 ani in peretii unui centru comercial a fost SALVATA. Cum a supravietuit pana acum (VIDEO)

O pisica a stat intre peretii unui centru comercial din Coreea de Sud, timp de doi ani. Nu se stie cum a intrat felina acolo, dar nu a mai putut sa iasa, iar supravietuirea sa a fost un miracol, scrie Digi Anim.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )