Libnet.ro
UNICEF

13:30

VIDEO Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate din cauza ploii

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate din cauza ploii

Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate vineri dupa-amiaza, din cauza ploii, in contextul in care municipiul Bucuresti este sub avertizare de Cod Portocaliu de averse cu caracter torential pana cel putin la 19. continuă pe Hotnews

VIDEO Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate din cauza ploii / Grindina a acoperit pamantul in mai multe localitati din tara / in Ialomita s-a format din nou o tornada

Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate vineri dupa-amiaza, din cauza ploii, in contextul in care municipiul Bucuresti este sub avertizare de Cod Portocaliu de averse cu caracter torential pana cel putin la 19. Ploaia a facut ravagii pe strazile din Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara. Grindina a acoperit pamantul in mai multe localitati.

VIDEO UPDATE Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate din cauza ploii / Infiltratii si in zona tunelului dintre statiile Stefan cel Mare si Obor / Cum explica Metrorex inundatiile

Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate vineri dupa-amiaza, din cauza ploii, in contextul in care municipiul Bucuresti a fost sub avertizare de Cod Portocaliu de averse cu caracter torential pana cel putin la 19. Inflitratii din cauza ploii au avut loc si si in zona tunelului dintre statiile Stefan cel Mare si Obor. Metrorex spune ca infiltratiile sunt legate de hidroizolatia statiilor dar si de faptul ca tevile furnizorilor de apa si caldura se afla in apropierea metroului. Ploaia a facut ravagii pe strazile din Bucuresti, dar si in mai multe orase din tara. Grindina a acoperit pamantul in mai multe localitati.

Statia de metrou Aviatorilor, inundata dupa ploaia puternica FOTO VIDEO

Capitala se afla vineri sub cod portocaliu de ploi. in urma ploilor abundente, statia de metrou Aviatorilor a fost inundata.

Metrorex, explicatii dupa ce doua statii de metrou au fost inundate

Metrorex anunta ca, din cauza ploii torentiale, apa s-a infiltrat la una dintre caile de acces ale statiei de metrou Aviatorilor, dar echipele de interventie au remediat situatia. De asemenea, sunt infiltratii.

VIDEO Tornada in judetul Ialomita, vineri, la pranz

O noua tornada s-a format vineri la pranz in Romania, in judetul Ialomita, in contextul in care meteorologii au emis o informare de manifestari de instabilitate atmosfera, iar mai multe judete au fost sub avertizare de tip Now Catsing de Cod Galben sau Portocaliu. Statia de metrou Aviatorilor si Gara de Nord au fost inundate din cauza ploii .

FOTO VIDEO Salajul sub ape. Zeci de gospodarii si sediul RAR au fost inundate

Pompierii salajeni au fost solicitati in cursul zilei de marti sa intervina pentru scoaterea apei in mai multe zone din judet, dupa ce ploile abundente au inundat zeci de case.

Furtunile au facut prapad in Romania. Gospodariile au fost inundate si strazile s-au transformat in rauri

Un nou val de furtuni violente a lovit mai multe regiuni din tara lasand in urma gospodarii inundate si strazi transformate, parca, in rauri. in Alba Iulia o ploaie de numai 20 de minute a fost sufi.

FOTO Salajul sub ape. Zeci de gospodarii si sediul RAR au fost inundate

Pompierii salajeni au fost solicitati in cursul zilei de marti sa intervina pentru scoaterea apei in mai multe zone din judet, dupa ce ploile abundente au inundat zeci de case.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )