Libnet.ro
UNICEF

17:30

VIDEO Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe ziaristul american James Foley, ca represalii la loviturile aeriene ale SUA din Irak

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Statul Islamic afirma ca l-a decapitat pe ziaristul american James Foley, ca represalii la loviturile aeriene ale SUA din Irak

Statul Islamic, gruparea jihadista extremista care activeaza in Siria si Irak, afirma ca l-a decapitat pe ziaristul american James Foley, in semn de represalii fata de loviturile aeriene efectuate de Statele Unite pe teritoriul irakian, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Statul Islamic revendica decapitarea unui jurnalist american

Gruparea de jihadi and sti extremi and sti Statul Islamic SI) a afirmat ca l-a decapitat pe jurnalistul american James Foley ca represalii pentru loviturile aeriene americane din Irak, informeaza AFP.

David Cameron avertizeaza asupra unei posibile amenintari a jihaistilor gruparii Statul Islamic in Marea Britanie

Jihadistii din cadrul gruparii Statul Islamic pot deveni suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul britanic David Cameron intr-un articol de presa, citat de BBC News online. Cameron scrie intr-un articol publicat in The Sunday Telegraph ca un raspuns umanitar fata de SI nu este suficient si ca este necesar un raspuns ferm in domeniul securitatii.

Luptatorii kurzi au recucerit partial marele baraj de la Mosul, controlat de Statul Islamic

Fortele guvernului autonom din Kurdistanul irakian au recucerit, partial, marele baraj de la Mosul, controlat pana acum de teroristii sunniti din Statul Islamic. Barajul are o mare importanta strategica.

Jurnalisul american James Foley, executat de gruparea jihadista Statul Islamic

Gruparea jihadista extremista, Statul Islamic, a revendicat uciderea jurnalistului american James Foley, care a a fost rapit in nordul Siriei, in urma cu doi ani. Membrii gruparii au postat pe internet o.

Jurnalistul american James Foley, executat de gruparea jihadista Statul Islamic

Gruparea jihadista extremista, Statul Islamic, a revendicat uciderea jurnalistului american James Foley, care a a fost rapit in nordul Siriei, in urma cu doi ani. Membrii gruparii au postat pe internet o.

Peste 50.000 de teroristi lupta pentru Statul Islamic

Miscarea ultraradicala Statul Islamic SI) a adunat peste 50. 000 de teroristi care lupta in Siria, o zecime dintre ei fiind recrutati doar in luna iulie, potrivit Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

Mesajul gruparii Statul Islamic pentru America: Va vom ineca pe toti in sange

Gruparea jihadista Statul Islamic SI), care a ocupat largi teritorii din Irak si a determinat efectuarea primelor atacuri aeriene americane de la incheierea ocupatiei in 2011, a avertizat Statele Unite ca va ataca americani in orice loc daca raidurile ii lovesc pe militantii sai, transmite Reuters.

Marea Britanie: Statul Islamic ne poate lua ca tinta chiar pe strazile noastre

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) pot devenit suficient de puternici cat sa ia ca tinta oameni de pe strazi in Marea Britanie, in cazul in care nu se trece la actiune, avertizeaza premierul.

Statul Islamic a ucis 700 de membri ai unui trib

Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic SI) angajati in conflictul din Siria au ucis in ultimele doua saptamani peste 700 de membri ai unui trib care a incercat sa se opuna autoritatii lor in estul tarii .

Imagini socante! Jurnalist american, DECAPITAT de teroristii din gruparea Statul Islamic. FBI: inregistrarea este autentica

00 - inregistrarea video care prezinta decapitarea unui jurnalist american in Irak pare a fi autentica, anunta Biroul Federal pentru Investigatii din SUA FBI), se arata intr-un comunicat oficial.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )