Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Statul Islamic revendica atentatele de la Bruxelles. Ce mesaj adreseaza Occidentului

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Statul Islamic revendica atentatele de la Bruxelles. Ce mesaj adreseaza Occidentului

Organizatia Statul Islamic a publicat vineri doua clipuri video de propaganda preluate de mai multe website-uri, in care revendica atentatele de la Bruxelles de marti. continuă pe România Liberă

Gruparea Statul Islamic a revendicat atacurile de la Bruxelles

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a revendicat atacurile teroriste comise marti dimineata la Bruxelles, a anuntat agentia de stiri Amaq ce are legaturi cu aceasta grupare, transmit agentiile Reuters si EFE.

Surse AP: Statul Islamic a trimis in Europa 400 de teroristi pregatiti sa comita atentate

Statul Islamic a antrenat cel putin 400 de luptatori care se pregatesc sa atace Europa intr-un val de atacuri teroriste si sunt organizati in celule precum cele care au comis atentatele din Paris si Bruxelles, spun sursele AP.

Statul Islamic a difuzat doua inregistrari video in care avertizeaza ca atacurile teroriste de la Bruxelles sunt doar inceputul

Organizatia jihadista Statul Islamic SI) a difuzat vineri doua inregistrari video in care avertizeaza ca atacurile teroriste de la Bruxelles sunt doar inceputul cosmarului in Europa, transmite sambata agentia de presa China Noua.

Statul Islamic face apel la jihad

Gruparea Statul Islamic SI) a difuzat joi o inregistrare video pe o retea de socializare in care le cere adeptilor sa clameze victoria si sa continue jihadul dupa atacurile teroriste de la Bruxelles, revendicate de gruparea jihadista, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Atentate la Bruxelles. Statul Islamic a sarbatorit masacrul din capitala Belgiei oferind bomboane copiilor din Siria

Jihadistii din Statul Islamic au publicat pe internet cu fotografii militanti islamisti care impart copiilor si barbatilor din Siria dulciuri pentru a sarbatori masacrul de la Bruxelles.

Atentatele de la Bruxelles. Gruparea terorista Statul Islamic are o unitate speciala pentru Europa si este interesata de activitati nucleare INFOGRAFIE

Gruparea terorista Stat Islamic si-a organizat o ramura externa de actiune pentru Europa. Mai mult, jihadistii ar fi interesati daca pot sa loveasca centralele nucleare de pe continent sau sa puna mana pe tehnologia care sa le permit sa fabric o arma nucleara.

Atentatele de la Bruxelles: 31 de morti si 270 de raniti - bilantul oficial / Fratii Khalid si Brahim El Bakraoui, cetateni belgieni, sunt autorii dublului atac sinucigas de pe aeroport. Al treilea terorist nu a fost identificat / Doliu national joi in R

Ministrii UE se intalnesc de urgenta sa discute despre seria de atentate teroriste care a lovit ieri Bruxelles-ul. Intre timp, numeroase tari au sporit masurile de securitate in aeroporturi, dupa atentatele de marti. 31 de morti si aproape 200 de raniti este cel mai recent bilant al atentatelor comise marti pe aeroportul Zaventem si la statia de metrou Maelbeek din Bruxelles. Patru romani, dintre care un minor, se numara printre raniti. Atacurile au fost revendicate de Statul Islamic. ------------------------------------------20:41 Atacurile de Bruxelles: Najim Laachraoui, cautat in legatura cu atacurile din Paris, al doilea kamikaze de la aeroportul din Bruxelles surse) 19:42 Presedintele american Barack Obama a afirmat ca prioritatea absoluta a sa este neutralizarea gruparii jihadiste Stat Islamic. Ora 18:48 Erdogan: Unul dintre teroristii kamikaze de la Bruxelles a fost arestat in iunie 2015 in Turcia si expulzat Ora 18:20: Barack Obama: Statele Unite vor oferi Bruxelles-ului asistenta in investigarea atentatelor. Ora 18:00: O reuniune extraordinara a ministrilor de Interne si de Justitie din UE este convocata joi la BruxellesOra 16:30: Trei angajati ai Comisiei Europene au fost raniti in atentate, anunta DPA.

Statul Islamic ameninta cu noi atentate. Este doar o chestiune de timp. Care e urmatoarea tinta

Reprezentantii gruparii teroriste Stat Islamic au facut publica o noua declaratie, in urma atacurilor sangeroase de la Bruxelles. Jihadistii au amenintat toate tarile care iau parte la coalitia.

Organizatia terorista Stat Islamic revendica atentatul de la Bagdad, soldat cu 26 de morti

Reteaua terorista Stat Islamic a revendicat atacul terorist comis vineri dupa-amiaza la un meci de fotbal de amatori, in Bagdad, soldat cu cel putin 26 de morti si circa 100 de raniti, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Statul Islamic va crucifica un preot crestin, chiar de Buna Vestire

Un preot crestin capturat de militantii Statului Islamic in Yemen ar urma sa fie executat vineri, de Buna Vestire, transmit stirileprotv. ro. Parintele Tom Uzhunnalil a fost capturat la inceputul lunii si urcat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )