Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Strazi si gospodarii inundate la Alba Iulia. Ploua torential de peste 24 de ore

Adevărul Adevărul,
VIDEO Strazi si gospodarii inundate la Alba Iulia. Ploua torential de peste 24 de ore

Mai multe zone ale municipiului Alba Iulia a fost inundate duminica dupa ploaia puternica ce a cazut in cursul noptii si in cursul diminetii. continuă pe Adevărul

VIDEO Giratoriu luate de ape, inlocuit cu o masina de Politie. Inundatii puternice pe mai multe strazi din Alba Iulia

Autospeciala de Politie a revenit duminica dimineata, 19 iulie, pe post de sens giratoriu intr-o intersectie din Alba Iulia.

FOTO VIDEO Peste 100 de persoane au sunat la 112 pentru a chema pompierii in ajutor dupa inundatiile de la Alba Iulia

Peste 100 de apeluri la 112 au fost efectuate in dimineata zilei de duminica, 19 iulie 2020, in care cetateni si agenti economici din Alba Iulia au cerut ajutor din partea pompierilor.

VIDEO Masini acoperite complet de apa in garaje, la Alba Iulia. Ploile torentiale au inundat orasul

Acumularile mari de apa in zona de jos a municipiului Alba Iulia, determinate de ploile din ultimele 24 de ore, au dus la inundarea unor garaje in care se afla masini.

A murit Nelutu Popa, legenda a clubului de fotbal Unirea Alba Iulia. Avea doar 60 de ani

Legenda echipei de fotbal din Alba Iulia, Nelutu Popa, s-a stins din viata, dupa o grea suferinta, la varsta de 60 de ani.

in loc de vacanta in Grecia, la spital pentru tratament anti-COVID. Patania unei familii din Alba Iulia

O familie din Alba Iulia care trebuia sa plece in concediu in Grecia a ajuns la spital dupa ce o persoana a fost testata pozitiv cu noul coronavirus.

Vacanta de groaza pentru o familie din Alba Iulia. Trebuia sa ajunga in Grecia, dar a ajuns la spital - I se poate intampla oricui

Vacanta de cosmar pentru o familie din Alba Iulia. Oamenii urmau sa plece in concediu in Grecia si inainte de drum s-au testat pentru coronavirus. Rezultatul a fost unul neasteptat si care le-a schimbat planurile de vacanta.

VIDEO Trei minori vandalizeaza un pasaj subteran deschis cu cateva ore inainte. Parintii au fost chemati la politie

Trei copii minori care au vandaliza un pasaj subteran nou deschis de Primaria Alba Iulia au fost identificati. Parintii acestora urmeaza sa fie amendati.

VIDEO Comuna celebra din Alba, afectata de cele mai mari inundatii din ultimii 20 de ani. Cantitatea de apa a fost de aproape 50 lmp in 2 ore

Comuna Ciugud din Alba, celebra la nivel national pentru investitiile din fonduri europene si ideile smart puse in practica de administratia locala, a fost lovita duminica, 19 iulie 2020, de cele mai puternice inundatii din ultimii 20 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2651 seconds )