Libnet.ro
UNICEF

13:00

VIDEO SUA: 20 de morti n urma unui accident produs la nord de New York, n care a fost implicata o limuzina

Hotnews Hotnews,
 VIDEO SUA: 20 de morti n urma unui accident produs la nord de New York, n care a fost implicata o limuzina

Douazeci de persoane si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs sambata in Schoharie, un orasel din statul american New York, a anuntat politia, presa locala relatand ca a fost vorba de o limuzina care a lovit un grup de pietoni aflati intr-o parcare, transmite AFP. continuă pe Hotnews

Tragedie in Statele Unite! Cel putin 20 de nuntasi, morti in urma unui accident

Cel putin 20 de oameni au murit in urma unui accident, care a avut loc in statul american New York. Impactul a avut loc intre o limuzina si un alt vehicul. Din primele informatii, victimele participau la o.

DOLIU NATIONAL in Congo: 50 de morti si 100 de raniti, in urma unui ACCIDENT CUMPLIT

Aproximativ 50 de oameni au murit si alti 100 au fost raniti in urma unui accident rutier dintre o cisterna si un autoturism produs pe un drum national din vestul Republicii democrate Congo. Deplangem.

Doua persoane au murit si alte cinci au fost ranite, in urma unui accident in lant petrecut pe DN1. Printre victime se afla patru cetateni olandezi. Trafic blocat

Sase persoane sunt grav ranite in urma unui accident petrecut, duminica, pe DN1. Doua dintre victime se afla in stop cardiorespirator. Traficul este complet blocat.

Plan Rosu de interventie in Ialomita! Sunt saptevictime in urma unui accident rutier

Sapte persoane au fost ranite intr-un accident produs joi seara pe DN2A, intre o platforma care transporta un autoturism si un alt autoturism, informeaza IGSU. Din primele informatii sunt 7 victime, dintre.

Au murit 13 persoane in urma unui accident rutier petrecut in Rusia. Alte cinci sunt in stare critica

Treisprezece persoane, printre care zece femei, au murit intr-un accident cumplit pe o sosea din Rusia. Un microbuz si un autobuz s-au ciocnit frontal. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de.

Accident pe un drum din Olt. O masina a ramas suspendata, trei tineri au ajuns la spital

Trei tineri au ajuns la spital in urma unui accident rutier produs pe un drum din judetul Olt, masina in care se aflau ramanand suspedata.

I-a imbatat pe politisti cu halena alcoolica pe care o emana. Un sofer s-a ales cu dosar penal in urma unui control de rutina

Un sofer de 56 de ani este cercetat pentru conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, dupa ce a fost oprit in trafic de politistii rutieri, care au constatat ca barbatul era in stare de ebrietate, avand o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur in aerul expirat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )