Libnet.ro
UNICEF

14:00

VIDEO SUA: Cel putin un mort si sapte raniti dupa o explozie masiva produsa la o conducta de gaz

Hotnews Hotnews,
 VIDEO SUA: Cel putin un mort si sapte raniti dupa o explozie masiva produsa la o conducta de gaz

Cel putin o persoana a murit, iar sapte sunt disparute in urma unei explozii de amploare produse joi la o conducta de gaz din statul american Kentucky, informeaza agentia Associated Press, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Doi morti si sapte raniti dupa ce un microbuz s-a izbit frontal de un TIR in Bihor

Doua persoane au murit iar alte sapte sunt ranite dupa ce un microbuz s-a izbit frontal de un autotren joi dimineata, pe DN60, in judetul Bihor, circulatia pe ruta Oradea - Huedin fiind deviata pe artere de circulatie ocolitoare, in zona accidentului, pana la finalizarea cercetarilor.

VIDEO Cel putin trei morti si 11 raniti, intr-un atac armat la un festival gastronomic din SUA

Cel putin trei persoane au murit si alte 11 sunt ranite in urma unui atac armat in timpul unui festival gastronomic din SUA, potrivit CNN. Atacatorul a fost ucis, iar politia cauta un al doilea suspect.

Afganistan: Cel putin 35 de persoane, in principal femei si copii, au murit dupa ce un autobuz a trecut peste o mina

Cel putin 35 de oameni, in principal femei si copii, au murit dupa ce autobuzul in care se aflau a trecut peste o mina, in vestul Afganistanului, anunta Reuters. AFP vorbeste de un bilant de cel putin 28 de morti.

Gheorghe Hagi, despre returul cu Gent: Gandul nostru este sa marcam cel putin patru goluri daca vrem sa ne calificam

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune ca formatia sa trebuie sa marcheze cel putin patru goluri in meciul retur cu Gent de joi dupa amiaza, pentru a se putea califica in turul urmator al Europa League si isi doreste ca jucatorii sa evolueze la fel de bine ofensiv ca in meciul tur, dar sa nu mai faca greselile defensive care au dus la primirea a sase goluri in partida de saptamana trecuta.

Revolta intr-o inchisoare din Brazilia: cel putin 52 de morti, 16 au fost decapitati

Cel putin 52 de detinuti au fost ucisi in cadrul unei revolte in inchisoarea din Altamira, in statul brazilian Para nord), au anuntat autoritatile locale, precizand ca 16 dintre ei au fost decapitati, scrie AFP.

VIDEO Un mort si mai multi raniti, dupa un incident armat la Festivalul Usturoiului din California

Un incident armat produs la Festivalul Usturoiului din Gilroy, California, s-a soldat cu uciderea unei persoane si ranirea altor cateva, au anuntat oficialii locali, potrivit site-ului publicatiei The San Francisco Chronicle, citat de Mediafax. O inregistrare haotica pe Twitter, postata duminica dupa-amiaza, in jurul orei locale 18:00 ora Romaniei, luni, 04:00) arata vizitatorii de la festival fugind panicati. Momentan nu este clar cate victime sunt, insa Politia din Gilroy a transmis ca incidentul este inca in desfasurare.

Panica la un parc acvatic! Zeci de oameni au fost raniti dupa ce in piscina s-a produs un val urias - VIDEO

Un val ca un tsunami produs intr-o piscina plina a lasat in urma un dezastru. 44 de oameni au fost raniti, intr-un parc acvatic din China, dupa ce masina care facea valuri s-a defectat. Un clip postat pe.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )