Libnet.ro
UNICEF

14:31

VIDEO SUA vor trimite mai multe unitati de aparare in Peninsula Coreeana, ca raspuns la actiunile provocatoare ale Regimului de la Phenian

România Liberă România Liberă,
VIDEO SUA vor trimite mai multe unitati de aparare in Peninsula Coreeana, ca raspuns la actiunile provocatoare ale Regimului de la Phenian

Mai multe unitati americane de aparare vor fi trimise in Peninsula Coreeana, drept masura de descurajare si ca raspuns la actiunile autodistructive ale Regimului de la Phenian, a anuntat amiralul Scott Swift. continuă pe România Liberă

SUA va trimite mai multe unitati de aparare in Peninsula Coreeana, ca raspuns la actiunile provocatoare ale Regimului de la Phenian

Mai multe unitati americane de aparare vor fi trimise in Peninsula Coreeana, drept masura de descurajare si ca raspuns la actiunile autodistructive ale Regimului de la Phenian, a anuntat amiralul Scott Swift.

SUA vor trimite unitati strategice de aparare in Peninsula Coreeana pentru a descuraja amenintarile Coreei de Nord

SUA vor trimite mai multe unitati strategice de aparare in Peninsula Coreeana. Au luat aceasta masura pentru a descuraja actiunile amenintatoare ale Coreei de Sud, a declarat marti Scott Swift,.

Statele Unite iau masuri! Cum vor descuraja amenintarile Coreei de Nord

Statele Unite vor trimite mai multe unitati strategice de aparare in Peninsula Coreeana, drept masura de descurajare si ca raspuns la actiunile autodistructive ale Coreei de Nord, a anuntat ma.

VIDEO Furtuna face ravagii in mai multe judete. Acoperisurile unor blocuri au fost smulse, mai multe gospodarii au fost inundate

Furtuna puternica a smuls, in mai putin de o ora, acoperisurile de pe mai multe blocuri, iar mai multi copaci au fost doborati de vant, in judetul Telorman. Si judetul Arges a fost afectat de ploi.

VIDEO Un adolescent a tras mai multe focuri de arma intr-o scoala din apropierea Moscovei ranind cel putin patru persoane

Autoritatile ruse anunta ca cel putin patru persoane au fost ranite marti dimineata, dupa ce un adolescent a inceput sa traga focuri de arma si a lansat mai multe grenade fumigene intr-o scoala din regiunea Moscovei, relateaza Russia Today.

Cod galben de intensificari de vant in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de vijelii si intensificari de vant, valabile in cursul zilei de luni.

Nu s-a putut ateriza pe Aeroportul Otopeni. Furtuna a intors din drum mai multe avioane

Furtuna din Capitala a provocat intarzieri pe aeroportul Otopeni. Mai multe curse aeriene care veneau de la Paris, Viena sau Londra au fost redirectionate catre aeroportul Mihail Kogalniceanu din.

Furtuna in Bucuresti si in mai multe judete ale tarii

ANM a emis cod galben pentru mai multe judete ale tarii si pentru Bucuresti. COD : GALBEN Data emiterii : 03-09-2017 ora 21 Nr. mesajului : 1 Valabil de la : 03-09-2017 ora 21:30.

Furtuna a facut ravagii in mai multe localitati din Teleorman. 25 de apeluri la 112

Furtuna a facut ravagii in mai multe localitati din Teleorman. La numarul unic de urgenta 112 s-au primit 25 de solicitari pentru rezolvarea situatiilor aparute dupa vijelie.

VIDEO Bataie, cu bate si sabii, intre grupuri rivale de romi, din mahalaua Buzaului. Trei persoane au fost ranite

Ca la razboi a fost, marti seara, intr-o mahala a Buzaului. Dube ale Politiei si jandarmilor si cateva ambulante au descins pe Aleea Gradinilor, cu putin inainte de lasarea intunericului, alertate de un telefon care anunta o incaierare intre mai multe grupuri de romi. O familie a navalit peste o alta, rivala, dupa un mai vechi scandal petrecut in Suedia. in altercatie s-au folosit inclusiv cutite si sabii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )