Libnet.ro
UNICEF

22:15

VIDEO Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana de la Sibiu / Liderii europeni au facut o baie de multime in Piata Mare, unde sunt peste 2.000 de oameni

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana de la Sibiu / Liderii europeni au facut o baie de multime in Piata Mare, unde sunt peste 2.000 de oameni

Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana, la care participa, intre altii, presedintele Consiliului European Donald Tusk, seful CE Jean-Claude Juncker, presedintele PE Antonio Tajani, cancelarul german Angela Merkel si presedintele Emmanuel Macron, a inceput la Sibiu. Principalul subiect al discutiilor la reuniunea informala a Consiliului European de la Sibiu este viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024. Peste 2. 000 de oameni sunt prezenti la aceasta ora in Piata Mare din Sibiu. Presedintele Klaus Iohannis, cancelarul Germaniei si presedintele Frantei au fost primiti cu aplauze. Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor, a spus Macron, la sosire. 55 Prima parte a Summitului de la Sibiu s-a incheiat dupa aproximativ 40 de minute, iar liderii europeni au iesit in Piata Mare, unde au facut o baie de multime si au fost aplaudati de oameni, care au scandat Europa. continuă pe Hotnews

VIDEO LIVETEXT Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana a inceput la Sibiu / Peste 2.000 de oameni, in Piata Mare pentru a-i primi pe liderii europeni / Macron: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor

Summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana, la care participa, intre altii, presedintele Consiliului European Donald Tusk, seful CE Jean-Claude Juncker, presedintele PE Antonio Tajani, cancelarul german Angela Merkel si presedintele Emmanuel Macron, a inceput la Sibiu. Principalul subiect al discutiilor la reuniunea informala a Consiliului European de la Sibiu este viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024. Peste 2. 000 de oameni sunt prezenti la aceasta ora in Piata Mare din Sibiu. Presedintele Klaus Iohannis, cancelarul Germaniei si presedintele Frantei au fost primiti cu aplauze. Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor, a spus Macron, la sosire.

Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana are loc astazi la Sibiu

Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana are loc, joi, la Sibiu, fiind prezenti reprezentanti ai tuturor statelor membre. Summitul este gazduit de presedintele Klaus Iohannis, iar reuniunea va fi condusa de presedintele Consiliului European, Donald Tusk.

Declaratia de la Sibiu - adoptata: cele zece angajamente asumate de sefii de stat si de guvern din Uniunea Europeana

Liderii UE au adoptat, joi, la summitul informal de la Sibiu, o declaratie care cuprinde 10 angajamente, printre care apararea unei singure Europe, o Europa ce va fi un lider mondial responsabil, potrivit Agerpres.

LIVEVIDEO Cateva sute de oameni s-au strans in Piata Mare din Sibiu, in asteptarea liderilor europeni / Macron: Cetatenii europeni vor avea de ales daca vrem sa construim in continuare impreuna sau sa distrugem Europa prin pozitii nationaliste

Cateva sute de sibieni si turisti s-au strans in Piata Mare din Sibiu, joi, dupa ora 11. 00, in asteptarea liderilor europeni la summit-ul sefilor de stat si de guvern din Uniunea Europeana. Presedintele Klaus Iohannis a fost primit cu aplauze. 40 Presedintele Frantei, Emanuel Macron, a sosit in Piata Mare din Sibiu: Trebuie sa stim cum sa ne aparam in fata provocarilor pe care le are in fata Uniunea Europeana. 15 La summit a sosit si cancelarul Germaniei, Angela Merkel.

DOCUMENT Declaratia de la Sibiu - cele zece angajamente asumate de sefii de stat si de guvern din Uniunea Europeana

Cei 27 de lideri ai Uniunii Europene prezenti la summitul informal gazduit de presedintele Klaus Iohannis au adoptat Declaratia de la Sibiu, un angajament in zece puncte. Uniunea de astazi este mai puternica decat cea de ieri si dorim sa continuam sa o facem tot mai puternica pentru ziua de maine. Acesta este angajamentul nostru pentru generatiile viitoare. Acesta este spiritul de la Sibiu si spiritul unei noi Uniuni in 27 pregatita sa isi imbratiseze viitorul ca un corp unitar.

Summit-ul UE de la Sibiu: Ce se va schimba in Uniunea Europeana?

Presedintele Klaus Iohannis va gazdui, joi, la Sibiu, Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, transmite Administratia Prezidentiala. Principalul subiect de discutii al reuniunii informale a Consiliului European de la Sibiu va fi viitorul Uniunii Europene, cu accent pe Agenda Strategica a Uniunii pentru perioada 2019-2024.

Summitul UE de la Sibiu - Sectiune speciala pe WAZE cu restrictiile de trafic / Ultimele pregatiri

Aplicatia WAZE a creat o sectiune speciala dedicata Summitului UE de joi de la Sibiu, unde localnicii si turistii vor putea vedea ce restrictii de trafic sunt in zona centrala. in mai putin de 24 de ore, la Sibiu va avea loc Summitul la care sunt asteptati 27 de sefi de stat si de guvern din Uniunea Europeana, 36 de delegatii oficiale, 400 de invitati de rang inalt, aproximativ 900 de jurnalisti si 100 de traducatori.

Romania, locul doi in Uniunea Europeana la cresterea comertului cu amanuntul

Irlanda si Romania au inregistrat in martie cel mai semnificativ avans din Uniunea Europeana al comertului cu amanuntul, comparativ cu perioada similara din 2018, arata datele publicate luni de Oficiul European.

Kovesi, la Uniunea Europeana: ce sanse mai are sa devina procuror sef al UE

Cu mai multe procese pe rol, inclusiv unul la CEDO impotriva Romaniei, Kovesi nu se afla intr-o pozitie foarte confortabila, dar are in continuare sanse la pozitia de procuror sef al EU. in urma cu cateva zile, europarlamentarul Sigfried Muresan de la PNL le-a acordat un interviu celor de la Hotnews. in contextul in care [] .

ALEXANDRU PETRESCU (MCSI): Trebuie sa valorificam potentialul cooperarii dintre Uniunea Europeana si Israel

Potentialul cooperarii dintre Uniunea Europeana UE) si Israel trebuie valorificat la un nivel superior, a afirmat, luni, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Alexandru Petrescu, in cadrul conferintei Cooperarea UE-Israel in domeniul securitatii cibernetice in contextul economiei digitale, organizata la Tel Aviv .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )