Libnet.ro
UNICEF

21:15

VIDEO Tanarul inventator Raul Oaida din Deva a construit o masina functionala din jumatate de milion de piese Lego

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Tanarul inventator Raul Oaida din Deva a construit o masina functionala din jumatate de milion de piese Lego

Raul Oaida, un inventator de 20 de ani din Deva, a construit cu finantare din Australia un automobil functional din 500. 000 de mici caramizi Lego. Aproape totul e facut din piese Lego la acest automobil cu aer comprimat, cu exceptia unor elemente structurale precum roti, cauciucuri si parti ale motorului. Micile caramizi au costat in total 60. 000 dolari, noteaza publicatia The Verge. continuă pe Hotnews

Un tanar din Deva a construit o masina functionala complet din LEGO

Raul Oaida, un tanar in varsta de 19 ani din Deva, judetul Hunedoara, prezinta un al doilea proiect revolutionar, dupa ce a construit un motor cu reactie pentru o bicicleta, a realizat prima masina din piese Lego care este propulsata de un motor care.

Un tanar din Deva a construit o masina functionala complet din LEGO

Raul Oaida, un tanar in varsta de 19 ani din Deva, judetul Hunedoara, prezinta un al doilea proiect revolutionar, dupa ce aconstruitun motor cu reactie pentru o bicicleta, a realizat prima masina din piese Lego care este propulsata de un motor care functioneaza pe aer, realizat tot din Lego, scrieVirals-arena. com.

VIDEO Masina care functioneaza cu aer. Raul Oaida a construit primul autoturism din LEGO, propulsat cu aer comprimat

O inventie a tanarului Raul Oaida tine din nou prima pagina a ziarelor din Marea Britanie. Deveanul in varsta de 20 de ani a construit din piese LEGO o masina de o jumatate de tona, care este propulsata de motoare cu aer comprimat.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )