Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Test Drive Ford Puma ST, cel mai performant automobil de serie al Romaniei

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Test Drive Ford Puma ST, cel mai performant automobil de serie al Romaniei

Ford Puma ST este primul automobil de inalta performanta, de serie, fabricat vreodata in Romania. Mai mult, este produs exclusiv in Romania, iar fabrica din Craiova devine astfel si o unitate care construieste automobile din gama Ford Performance. Are 200 CP si atinge 100 kmh in 6,7 secunde. V-am prezentat static Puma ST cand a fost dezvaluit presei, iar acum, iata, a venit vremea pentru un review detaliat. continuă pe Hotnews

PREMIERA: Primul contact cu Ford Puma ST

Sa va vorbesc despre o masina pe care am asteptat-o cu emotie si teama. Ford Puma ST. Emotie. pentru ca astazi putini constructori mai au curajul de a sfida cutumele, moda, normele. Si teama. pentru ca nu as fi dorit sa am parte de o dezamagire.

Elon Musk devine al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce a castigat 90 de miliarde de dolari doar in 2020

Elon Musk, CEO-ul Tesla, urmeaza sa-l depaseasca pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si va deveni al treilea cel mai bogat om din lume, dupa ce actiunile Tesla au crescut cu 13% in urma anuntului ca producatorul de masini electrice va fi inclus in indicele S and P 500, informeaza The Guardian.

Actorul Michael B Jordan a fost desemnat cel mai sexy barbat in viata

Actorul american de film si televiziune,Michael B. Jordan,a fost numit cel mai sexy barbat in viata de revista People, el fiind al treilea actor de culoare consecutiv care a primit titlul, conform.

Cine e cel mai sexy barbat in viata in 2020, desemnat de revista People - FOTO

Cunoscut pentru rolul din Black Panther, actorul american Michael B. Jordan a fost desemnat de revistaPeopledrept cel mai sexy barbat in viata in 2020. Este al treilea an la rand cand o vedeta de culoare castiga acest titlu.

Actorul Michael B Jordan, desemnat de People cel mai sexy barbat in viata

Actorul Michael B. Jordan, care a jucat in Black Panther, a fost numit cel mai sexy barbat in viata de revista People, el fiind al treilea actor de culoare consecutiv care a primit titlul, conform Reuters, preluata de Mediafax.

Bitcoin a atins marti cel mai ridicat nivel ultimii trei ani

Pretul bitcoin, cea mai importanta criptomoneda in functie de capitalizarea de piata, a urcat la 17. 868 de dolari pe unitate, cel mai ridicat nivel atins dupa 20 decembrie 2017, fiind ulterior tranzactionata in urcare cu 6,1%, la 17. 760 de dolari pe unitate, potrivit News.

Povesti nespuse de pe stadion. Cel mai frumos joc readuce bucurie in plina pandemie

Cu lacatele pe portile stadioanelor, microbistii pot retrai acum atmosfera zilelor de meci ascultand Cel mai frumos joc, un podcast inedit cu povestile suporterilor celor mai mari cluburi din Bucuresti: Rapid, Steaua si Dinamo.

Elon Musk cel mai probabil are un caz moderat de COVID-19

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a declarat sambata ca cel mai probabil are un caz moderat.

CUSHMAN WAKEFIELD ECHINOX: Agroland deschide cel mai mare magazin al retelei in cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reteaua de magazine specializata in comercializarea de produse agricole Agroland, infiintata in 1997 in Timisoara, inaugureaza prima unitate Agroland MEGA din Bucuresti si cel mai mare magazin din retea in cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucurestean Fundeni, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox.

Agroland deschide cel mai mare magazin al retelei in cadrul proiectului Penny Center Fundeni

Reteaua de magazine specializata in comercializarea de produse agricole Agroland inaugureaza prima unitate Agroland MEGA din Bucuresti si cel mai mare magazin din retea in cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucurestean Fundeni, tranzactie intermediata de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield Echinox, potrivit unui comunicat de presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2768 seconds )