Libnet.ro
UNICEF

08:30

VIDEO Test de viteza cu Rolls-Royce Wraith, cel mai dinamic Royce creat vreodata

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Test de viteza cu Rolls-Royce Wraith, cel mai dinamic Royce creat vreodata

Rolls-Royce Wraith este cel mai dinamic si orientat spre performanta model al britanicilor de la Rolls-Royce, avand motor turbo pe benzina, V12, de 6,6 litri, care dezvolta 632 Cai Putere CP) si un cuplu maxim de 800 Newton-metru Nm). Masina este atat de puternica incat pleaca de pe loc cu treapta a II-a de viteza si atinge 100 km/h in treapta a II-a. Iata cum arata un sprint intr-un exemplar Rolls-Royce Wraith ce costa aproximativ 321. 000 Euro, fara taxe. continuă pe Hotnews

VIDEO+FOTO. Jai, cel mai mare tigru din India, a disparut. Autoritatile sunt ingrijorate

Cel mai celebru tigru din India, Jai, care poarta numele unui cunoscut personaj de la Bollywood, este dat disparut de trei luni, lucru care explica uriasele operatiuni de cautare si ingrijorarea a milioane de fani ai lui, transmite vineri AFP, preluata de Agerpres.

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului (VIDEO)

Vesti ingrijoratoare pentru mediu. Gheata din Oceanul Arctic este pe cale sa atinga cel mai scazut nivel din istorie pana la finalul anului. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma si anun.

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost expus in cadrul expozitieiAripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. Hatzegopteryx este un pterozaur, adica o reptila zburatoare, care constituie o categorie distincta fata de cea a dinozaurilor si care [].

ArcelorMittal a raportat cel mai ridicat profit trimestrial din 2014

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, a raportat in trimestrul al doilea al acestui an cel mai ridicat profit trimestrial din 2014, depasind estimarile analistilor, informeaza Bloomberg.

Victor Ponta, despre cel mai mare pericol care pandeste PSD-ul

Victor Ponta a vorbit despre cel mai mare pericol care pandeste Partidul Social Democrat si anume guvernarea de mana a doua, in cadrul unui interviu la o televiziune de stiri.

S-a inregistrat cel mai mare declin al numarului de turisti straini in Turcia din ultimii 22 de ani

Numarul turistilor straini care au vizitat Turcia a scazut cu 40,86% in iunie, la 2,44 milioane, cel mai semnificativ declin din ultimii 22 ani, arata datele oficiale publicate joi de Ministerul Turismului de la Ankara, transmite Reuters.

FOTO. Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Muzeul Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost prezentat, in premiera, in cadrul expozitiei Aripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa.

Benefiicile CREDITELOR RISCO, cel mai rapid serviciu de Business Intelligence

Incepand din luna iulie, RisCo ofera utilizatorilor trecerea la noul sistem de CREDITE, cea mai buna alegere pentru a va bucura de servicii premium in cel mai scurt timp posibil! .

Cel mai inalt caine din lume are 2 metri, 76 de kilograme si se teme si de propria umbra

Un dulau din rasa Dog German, din Tara Galilor, ar putea sa intre in Cartea Recordurilor ca cel mai inalt caine din lume.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )