Libnet.ro
UNICEF

12:31

VIDEO Tigaile de zeci de mii de euro. Suma uriasa de care o familie a fost jefuita de falsi comercianti ambulanti

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tigaile de zeci de mii de euro. Suma uriasa de care o familie a fost jefuita de falsi comercianti ambulanti

Naivitatea oamenilor in fata sarlatanilor poate avea consecinte dezastruoase. S-au convins doi batrani din Buzau, sot si sotie, care au ramas fara banii de apartament stransi pentru pentru fiul lor, dupa ce au primit in curte doi pretinsi comercianti de vase din inox. in timp ce unul negocia, celalalt a mers direct la borcanul cu euro, din pod. Pagubitii nu mai au acum nici bani de paine. continuă pe Adevărul

VIDEO Tigaile de zeci de mii de euro. Suma uriasa cu care o familie a fost jefuita de falsi comercianti ambulanti

Naivitatea oamenilor in fata sarlatanilor poate avea consecinte dezastruoase. S-au convins doi batrani din Buzau, sot si sotie, care au ramas fara banii de apartament stransi pentru pentru fiul lor, dupa ce au primit in curte doi pretinsi comercianti de vase din inox. in timp ce unul negocia, celalalt a mers direct la borcanul cu euro, din pod. Pagubitii nu mai au acum nici bani de paine.

Fonduri europene de 38.000 Euro pentru romani care isi deschid mici afaceri in schema Romania Start Up Plus

Fonduri europene nerambursabile de maximum 38. 000 de euro fiecare vor fi disponibile pentru persoane care isi vor deschide mici afaceri, printr-un proiect realizat in regiunea de dezvoltare Centru, in cadrul schemei de finantare Romania Start Up Plus, au anuntat joi organizatiile care deruleaza proiectul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )