Libnet.ro
UNICEF

05:30

VIDEO Top 10: Cei mai nenorocosi castigatori la loto

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Top 10: Cei mai nenorocosi castigatori la loto

Lacomie, tradare, frauda si activitati criminale. Acesti castigatori la loto nu au stiut cum sa isi valorifice norocul si au ajuns sa piarda totul. continuă pe Hotnews

US Open: trei fete din Top 10 isi fac bagajele. Serena merge mai departe

Trei jucatoare din Top 10 WTA au pierdut inca din primul tur al US Open, la fel cum a facut-o si unul dintre finalistii de anul trecut.

Top 10 momente esentiale pe Internet: de la primul site la miliardul Facebook

E posibil sa nu stii cine si cand a inventat World Wide Web, dar cu siguranta vei vrea sa il sarbatoresti pentru ca ti-a schimbat viata. Internetul are o istorie densa, insa exista cateva momente notabile de la aparitia sa care iti fac viata mai usoara.

TOP 10 BOLIZI ai Politiei din Dubai, EDITIA 2015. Infractorii, urmariti cu sau Bugatti!

Politia celui mai populat oras din Emiratele Arabe Unite, Dubai, este deja renumita in lume pentru garajul in care se regasesc unele dintre cele mai scumpe masini sport din lume. Colectia de masini, folosita la prinderea infractorilor, continua sa impresioneze si in 2015.

Top 10 bancuri despre coruptie. De ce nu fug maimutele din fata procurorilor DNA si care este cel mai potrivit cadou pentru un vames de ziua lui

Ironia a reprezentat dintotdeuana o modalitate de a taxa faptele de coruptie. Politicienii, magistratii si functionarii publici au fost mereu tinta unor bancuri care fac deliciul cititorilor.

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati tineri cu varste de pana la 35 de ani

Mark Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri averile, iar alti patru au inmultit banii.

Business Report: Top 10 firme care nu au platit pentru pamantul folosit de la stat; Criza migrantilor si banii din spatele ei; Romania vs noua criza - la bal sau la spital?

Majorarea datoriei publice - asul din maneca al bancilor centrale. Intr-un discurs tinut in fata Congresului american in data. Inaugurat de Tariceanu, noul pod de la Agigea este inchis. In ziua in care fostul ministru al Transporturilor Ioan Rus inaugura.

Cei mai buni inotatori incep pregatirea din programul Camelia Potec-in cautarea viitorilor campioni

In saptamana2-09 septembrie se va desfasura la Stejarii Country Club cantonamentul de pregatire al micilor 523;notatori selectionati 523;n cadrul competitiei Camelia Potec 523;n cautarea viitorilor campioni, actiune destinata descoperirii si pregatirii viitorilor mari campioni.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2654 seconds )