Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Toti pentru Europa - manifestatie pentru mobilizarea la vot, desfasurata duminica in Piata Victoriei din Capitala / Victor Rebengiuc: Va rog, ca o ultima dorinta: mergeti la vot! / Mihai Sora: Sa nu fim lenesi

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Toti pentru Europa - manifestatie pentru mobilizarea la vot, desfasurata duminica in Piata Victoriei din Capitala / Victor Rebengiuc: Va rog, ca o ultima dorinta: mergeti la vot! / Mihai Sora: Sa nu fim lenesi

Mii de persoane au participat, duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia Toti pentru Europa - un eveniment ce a avut ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, precum si constientizarea importantei implicarii civice prin prezenta la vot. Participantii la eveniment au aprins lanternele telefoanelor si au scandat incontinuu: PSD - ciuma rosieActorul Victor Rebengiuc, apel de pe scena: Mergeti la vot!. continuă pe Hotnews

VIDEO Toti pentru Europa - manifestatie pentru mobilizarea la vot, desfasurata duminica in Piata Victoriei din Capitala / Victor Rebengiuc: Va rog, o ultima dorinta: mergeti la vot!

Mii de persoane au participat, duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia Toti pentru Europa - un eveniment ce a avut ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, precum si constientizarea importantei implicarii civice prin prezenta la vot. Participantii la eveniment au aprins lanternele telefoanelor si au scandat incontinuu: PSD - ciuma rosieActorul Victor Rebengiuc, apel de pe scena: Mergeti la vot!.

LIVEVIDEO Toti pentru Europa - manifestatie pentru mobilizarea la vot, in Piata Victoriei din Capitala / Victor Rebengiuc: Va rog, o ultima dorinta: mergeti la vot!

Mii de persoane participa, duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, la manifestatia Toti pentru Europa - eveniment ce are ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, precum si constientizarea importantei implicarii civice prin prezenta la vot. 20: Actorul Victor Rebengiuc, apel de pe scena: Mergeti la vot!.

LIVEVIDEO Toti pentru Europa - manifestatie pentru mobilizarea la vot, in Piata Victoriei din Capitala: concerte si o coregrafie speciala

Manifestatia Toti pentru Europa - eveniment ce are ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, precum si constientizarea importantei implicarii civice prin prezenta la vot - se desfasoara duminica seara in Piata Victoriei din Capitala. Mii de persoane s-au strans deja la eveniment.

VIDEO A inceput manifestatia Toti pentru Europa, organizata in Piata Victoriei din Capitala: concerte si o coregrafie speciala

Manifestatia Toti pentru Europa - eveniment ce are ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, precum si constientizarea importantei implicarii civice prin prezenta la vot - se desfasoara duminica seara, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Capitala.

Concert Toti pentru Europa in Piata Victoriei din Capitala cu scopul de a motiva cetatenii sa iasa la vot pe 26 mai (VIDEO)

UPDATE:Cateva mii de oameni participa la concerut Toti pentru Europa din Piata Victoriei din Capitala. Adunity_86603 Mai multe trupe cunoscute vor canta duminica seara in cadrul unui.

Concert Toti pentru Europa in Piata Victoriei din Capitala cu scopul de a motiva cetatenii sa iasa la vot pe 26 mai (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Cateva mii de oameni participa la concerut Toti pentru Europa din Piata Victoriei din Capitala. Adunity_86603 Mai multe trupe cunoscute vor canta duminica seara in cadrul.

Manifestia Toti pentru Europa, in Piata Victoriei; concerte si mesaje transmise pentru a incuraja participarea la vot

Manifestatia Toti pentru Europa va avea loc duminica, in Piata Victoriei, de la ora 18. 00, evenimentul avand ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai si constientizarea importantei implicarii civice, potrivit Agerpres.

Manifestatia Toti pentru Europa, organizata duminica seara in Piata Victoriei: Concerte si o coregrafie speciala

Comunitatea Declic organizeaza, duminica, de la ora 18. 00, in Piata Victoriei din Bucuresti, manifestatia Toti pentru Europa. Evenimentul are ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai, la alegerile europarlamentare, si constientizarea importantei implicarii civice, prin prezenta la vot, potrivit unui comunicat de presa.

Concert Toti pentru Europa in Piata Victoriei din Capitala cu scopul de a motiva cetatenii sa iasa la vot pe 26 mai

Mai multe trupe cunoscute vor canta duminica seara in cadrul unui concert ce va avea loc in Piata Victoriei din Capitala. Acest concert, intitulat Toti pentru Europa are ca scop motivarea cetatenilor sa.

Manifestatia Toti pentru Europa, astazi, in Piata Victoriei

Comunitatea Declic organizeaza astazi, de la ora 18. 00, manifestatia Toti pentru Europa, evenimentul avand ca scop motivarea cetatenilor sa iasa la vot pe 26 mai si constientizarea importantei implicarii civice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )