Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Tragedie pe un lac din Rusia. 14 copii care se plimbau cu barca au murit inecati

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Tragedie pe un lac din Rusia. 14 copii care se plimbau cu barca au murit inecati

14 persoane, majoritatea copii, au murit cand o furtuna a surprins ambarcatiunile turistice cu care se plimbau pe lacul Syamozero din regiunea Karelia, aflata in nordul Rusiei. La bordul ambarcatiunilor, doua barci si o pluta, erau 47 de copii si patru insotitori adulti. continuă pe Hotnews

VIDEO Tragedie pe un lac din Rusia. 14 copii care se plimbau cu barca au murit inecati de o furtuna

14 persoane, majoritatea copii, au murit cand o furtuna a surprins ambarcatiunile turistice cu care se plimbau pe lacul Syamozero din regiunea Karelia, aflata in nordul Rusiei. La bordul ambarcatiunilor, doua barci si o pluta, erau 47 de copii si patru insotitori adulti.

Tragedie pe un lac din Rusia. Cel putin zece copii au murit dupa ce doua ambarcatiuni s-au rasturnat

Cel putin 10 copii au murit duminica dupa ce doua barci in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat, probabil din cauza conditiilor meteo, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii.

Tragedie pe un lac din Rusia: Cel putin 10 copii s-au inecat (VIDEO)

Cel putin zece copii si-au pierdut viata inecati in lacul Siamozero din republica Karalia, situat in nord-vestul Rusiei, potrivit Reuters. Copii se aflau la bordul a trei ambarcatiuni.

UPDATE. Rusia: 14 copii au murit inecati, dupa ce barcile in care se aflau s-au rasturnat

Cel putin 10 copii si un adult au murit, duminica, dupa ce barcile in care se aflau pe un lac din regiunea rusa Karelia s-au rasturnat.

UPDATE Tragedie pe un lac din Rusia: Cel putin 13 copii s-au inecat VIDEO

Autoritatile ruse au anuntat ca cel putin 13 copii au murit inecati in lacul Siamozero din republica Karalia, situat in nord-vestul tarii. Copii se aflau la bordul a trei ambarcatiuni turistice, care au fost prinse intr-o furtuna iscata din senin pe lac, scrie RT.

Rusia: 14 adolescenti s-au inecat intr-un lac

Un grup de 14 adolescenti care participau la o tabara de vara au murit inecati intr-un lac din nord-estul Rusiei dupa ce ambarcatiunile la bordul carora se aflau s-au scufundat din cauza vremii.

Atletismul din Rusia sub semnul intrebarii. Ce raspuns a dat Federatia Internationala cu privire la Jocurile Olimpice (VIDEO)

Dezastru pentru atletismul din Rusia. Federatia Internationala de Atletism a decis sa nu ridice interdictia sportivilor din Rusia de a participa la Jocurile Olimpice de la Rio care vor incepe in mai.

Atleta rusa Iulia Stepanova, care a declansat scandalul dopajului din Rusia, autorizata sa participe la JO 2016

Atleta rusa Iulia Stepanova, specialista in proba de 800 m, aflata la originea dezvaluirilor privind dopajul organizat din Rusia, a fost autorizata sa participe la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro, a anuntat vineri Federatia internationala de atletism IAAF), citata de AFP, preluata de Agerpres.

in timp ce Europa are interdictie sa faca afaceri cu Moscova, Mercedes negociaza construirea primei sale uzine din Rusia

Relatia dintre Uniunea Europeana si Rusia s-a degradat considerabil dupa anexarea Crimeii. Tarile membre UE au interzis la afaceri cu Moscova. Cel putin asa spun oficialii de la Bruxelles. Regula nu e.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )