Libnet.ro
UNICEF

06:30

VIDEO: Tragere sorti BARAJ: Romania intalneste Grecia, adversarul cel mai accesibil!.

România Liberă România Liberă,
VIDEO: Tragere sorti BARAJ: Romania intalneste Grecia, adversarul cel mai accesibil!.

Romania va intalni Grecia la barajul de calificare pentru Cupa Mondiala de anul viitor, din Brazilia. Trupa lui Piturca va juca primul meci in deplasare, pe 15 noiembrie, returul urmand sa fie disputat la Bucuresti, pe 19 noiembrie. Meciurile din baraj: Portugalia - Suedia Ucraina - Franta Grecia - Romania Islanda - Croatia Meciurile se joaca in dubla mansa, pe 15, respectiv 19 noiembrie. UPDATE La Zurich a inceput ceremonia, iar echipele sunt prezentate intr-un scurt montaj. Am putut . continuă pe România Liberă

Tragere sorti BARAJ: Romania intalneste Grecia, adversarul cel mai accesibil!.

Romania va intalni Grecia la barajul de calificare pentru Cupa Mondiala de anul viitor, din Brazilia. Trupa lui Piturca va juca primul meci in deplasare, pe 15 noiembrie, returul urmand sa fie disputat la Bucuresti, pe 19 noiembrie. Meciurile din baraj: Portugalia - Suedia Ucraina - Franta Grecia - Romania Islanda - Croatia Meciurile se joaca in dubla mansa, pe 15, respectiv 19 noiembrie. UPDATE La Zurich a inceput ceremonia, iar echipele sunt prezentate intr-un scurt montaj. Am putut .

Cu toate panzele sus spre Cupa Mondiala 2014: Romania intalneste Grecia la baraj.

Nationala de fotbal a Romaniei intalneste Grecia la barajul de calificare la Cupa Mondiala din Brazilia, care va avea loc anul viitor. Tricolorii au avut noroc la tragerea la sorti de la Zurich, acolo unde s-a decis soarta ultimelor calificari, Grecia fiind cel mai accesibil adversar posibil. Echipele vor juca pe 15 noiembrie, la Atena si pe 19 noiembrie, la Bucuresti. CITESTE SI: VIDEO: Tragere sorti BARAJ: Romania intalneste Grecia, adversarul cel mai accesibil! Victor Piturca, prezent .

Tragere sorti BARAJ: Romania isi afla azi adversara.

Romania isi va afla azi adversara de la barajul de calificare la Cupa Mondiala de Fotbal din 2014, din Brazilia. Echipele din cele patru meciuri ale barajului sunt stabilite azi, prin tragere la sorti, in cadrul unui eveiment, la Zurich, incepand cu ora 15. Romania face parte din urna echipelor care cu a doua sansa, alaturi de alte tari ca Franta, Suedia si Islanda. Posibilele adversare, din urna favoritelor, sunt: Portugalia, Croatia, Ucraina si Grecia. Citeste si Posibilele adversare ale .

Cine este Grecia, adversarul Romaniei din baraj

Grecia este echipa pe care Romania o va intalni in barajul de calificare la Mondialul de fotbal din 2014. Elenii formeaza o echipa redutabila in aparare - grecii au primit doar patru goluri in preliminarii. Intra in material pentru a vedea o prezentare a echipei lui Fernando Santos.

VIDEO Romania a invins Grecia in 2011, goluri Torje, Tanase si Chipciu

Romania si Grecia s-au intalnit de 30 de ori de-a lungul timpului, bilantul fiind favorabil tricolorilor, care au in palmares 17 victorii.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )