Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Traian Basescu comenteaza incidentul dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

România Liberă România Liberă,
VIDEO Traian Basescu comenteaza incidentul dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, pe Facebook, ca nu va mai participa la nicio emisiune in care este invitat si Mirel Palada, catalogandu-l drept un individ cu comportament de derbedeu ordinar . continuă pe România Liberă

Traian Basescu, interventie furibunda la adresa lui Mirel Palada: Derbedeu ordinar cu handicap intelectual (FOTO)

Traian Basescu a intervenit in scandalul dintre Mirel Palada si senatorul USR, Mihai Gotiu produs in studioul B1 TV, la emisiunea Talk B1, cand Palada l-a batut pe Gotiu, lovindu-l cu pumnul.

FOTO VIDEO Gotiu va depune o plangere penala, dupa ce Mirel Palada l-a lovit, in timpul unei emisiuni TV: isi desfasoara activitatea politica cu pumnul

Senatorul USR Mihai Gotiu a mers, joi dimineata, la Institutul de Medicina Legala, pentru a primi un certificat medical, dupa ce noaptea trecuta parlamentarul s-a prezentat la spital. in cursul zilei de joi, el va depune o plangere la politie pe numele lui Mirel Palada, dupa ce acesta l-a lovit in timpul pauza din timpul unei emisiuni de pe postul B1 TV.

Cum comenteaza Victor Ponta atitudinea fostului sau consilier Mirel Palada, care a l-a agresat pe Mihai Gotiu

Victor Ponta, fostul premier al Romaniei, a comentat, joi, incidentul in care a fost implicat fostul sau purtator de cuvant, Mirel Palada, in seara zilei de miercuri.

Traian Basescu despre Mirel Palada: Comportament de derbedeu ordinar. A gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele

Presedintele PMP, Traian Basescu, a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa ce senatorul USR Mihai Gotiu a spus ca a fost lovit, miercuri seara, in pauza de publicitate a unei emisiuni la B1 Tv, de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu senatorul Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele in pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv, a scris Traian Basescu pe Facebook.

Ce spune LEGEA in cazul Mirel Palada: Risca sau nu PUSCARIA? De ce nu se SESIZEAZA din oficiu organele statului? (VIDEO)

Incidentul dintre fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, sociologul Mirel Palada si vicepresedintele Senatului, Mihai Gotiu , in pauza publicitara a emisiunii Talk B1, a declansat o uriasa.

Ce spune LEGEA in cazul Mirel Palada: Risca sau nu PUSCARIA? De ce nu se SESIZEAZA din oficiu organele statului? (VIDEO - MOMENTUL AGRESIUNII)

Incidentul dintre fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta, sociologul Mirel Palada si vicepresedintele Senatului, Mihai Gotiu, in pauza publicitara a emisiunii Talk B1, a declansat o uriasa.

Mihai Gotiu, explicatii despre episodul nefericit in care a fost batut de Mirel Palada in studioul B1TV (VIDEO)

Senatorul USR Mihai Gotiu a revenit in platoul B1TV si a explicat in emisiunea Lumea lui Banciu cum a ajuns sa fie implicat in incidentul nefericit de a fi luat la bataie de Mirel Palada in ti.

Stelian Tanase despre incidentul de la B1 TV: Gotiu era prabusit intr-un fotoliu, in stare de SOC. A fost batut de Mirel Palada, un personaj instabil, cu rabufniri, AGRESIV

Istoricul Stelian Tanase a povestit pe blogul sau despre felul in care l-a gasit pe senatorul Mihai Gotiu, dupa ce a fost agresat fizic de catre Mirel Palada in emisiunea Nadiei Ciurlin de la B1.

Ludovic Orban cere pedepsirea lui Mirel Palada: Solicit pedepsirea golanului politic pentru infractiunea pe care a savarsit-o

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca solicita pedepsirea sociologului Mirel Palada pentru incidentul din pauza unei emisiuni de televiziune in care Palada l-ar fi lovit pe senatorul USR Mihai.

USR a creat un banner manifest impotriva politicii pumnului in gura, in semn de solidaritate fata de Mihai Gotiu, agresat de sociologul Mirel Palada

Uniunea Salvati Romania a creat, pe Facebook, un colaj manifest impotriva politicii pumnului in gura, pornind de la incidentul in care a fost implicat Mihai Gotiu, lovit de sociologul Mirel Palada.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )