Libnet.ro
UNICEF

14:45

VIDEO Traian Basescu despre modificarile aduse legii administratiei publice: Am considerat ca legea e corecta, nu ii va feri pe hoti de procurori. Se reduce spectacolul daca nu mai ai primari, din ce sa traim daca nu avem spectacolul arestarilor?

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu despre modificarile aduse legii administratiei publice: Am considerat ca legea e corecta, nu ii va feri pe hoti de procurori. Se reduce spectacolul daca nu mai ai primari, din ce sa traim daca nu avem spectacolul arestarilor?

Presedintele Traian Basescu a afirmat vineri, intr-o declaratie de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, cu referire la modificarile aduse de Parlament legii administratiei publice locale, ca Am considerat ca promulgarea legii e corecta si legea e corecta. In toate cele 20 de zile plus trei zile in control la Consiliul legislativ nu a existat nicio observatie, nici de la Parchete, nici de la ANI. Legea a facut obiectul unor discutii foarte serioase in randul consilierilor. Seful statului a mai spus, raspunzand unei intrebari a unui jurnalist, ca Nu este un lucru rau si nu ii va feri pe hoti legea - n. red. ) de procurori. Traian Basescu a adaugat ca Cred ca masura e corecta, se face un transfer de responsabilitate exact catre cel care ii furnizeaza primarului dispozitia de restituire. ) Cred ca e masura corecta, mai mult, va asigur ca vor fi primari care vor delega foarte mult si altii care vor delega foarte putin. continuă pe Hotnews

Analiza ANI a noilor modificari aduse legii administratiei publice: Va fi imposibil de sanctionat un eventual conflict de interese in cazul alesilor locali care isi deleaga atributiile

Nu doar activitatea DNA, ci si cea a ANI va fi afectata de noile modificari aduse legii administratiei publice locale, care extind categoria de angajati ai primariei sau consiliului judetean catre care alesii locali isi pot delega atributiile. Prestatorii de servicii din subordinea Primariei sau Consiliului Judetean vor putea incheia contracte cu societati controlate de alesii locali, sefi de CJ sau primari, fara ca acestia sa mai poate fi acuzati de conflict interese daca isi deleaga atributiile catre sefii institutiilor din subordinea lor, se arata intr-o analiza realizata de Agentia Nationala de Integritate consultata de Hotnews. ro. ANI a acuzat de conflict de interese o serie de primari ai unor orase mari din Romania si sefi de CJ din ca au incheiat contracte cu institutii din subordinea lor, care deruleaza proiecte europene de infrastructura in valoare de sute de milioane de euro. Alesii locali au cerut insistent anul trecut modificare legii ANI astfel incat sa fie eliminat conflictul de interese si incompatibilitatile.

Traian Basescu despre plimbarea premierului cu barca la inundatii : Cand te duci la inundatii trebuie sa stii ca te poti uda pana la chiloti.

Prezent la Adevarul Live, presedintele Traian Basescu a declarat ca ar fi venit si el in Teleorman, de Paste, dar s-a temut ca gestul va fi interpretat ca unul politic.

VIDEO Traian Basescu se invita in campania pentru europarlamentare: Daca voi constatata ca partidele nu dezbat temele europene, voi incerca sa explic miza alegerilor

Presedintele Traian Basescu a prezentat vineri, intr-o conferinta de presa, care ar trebui sa fie marile teme de dezbatere in timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare, prezetandu-si disponibilitatea de a participa la aceste discutii. Seful statului a precizat ca, in cazul in care partidele nu se vor angaja in aceste dezbateri, nu va avea de ales si va incerca sa faca el acest lucru. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile presedintelui.

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la 17.30

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa, de la ora 17. 30, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Traian Basescu, catre romani: Nu aduceti la Cotroceni un om dependent de baroni (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, miercuri, un mesaj romanilor, cerandu-le sa nu numeasca in functia de presedinte o persoana dependenta de baroni, precizand ca vorbeste despre Victor.

Basescu, despre interventia lui Ponta si a lui Dragnea in Teleorman: Cand mergi la inundatii stii ca te poti uda pana la chiloti (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a avertizat ca intr-o interventie in zonele afectate de inundatii presupune sa stii ca te poti uda pana la chiloti, comentand astfel interventia din barca a premierului.

Traian Basescu: Ponta nu are nicio sansa sa ajunga presedintele Romaniei (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri, in cadrul emisiunii Adevarul Live, difuzata de B1 TV, ca premierulVictor Ponta nu poate ajunge presedintele Romaniei. Cred ca n. r. Ponta) nu are.

Traian Basescu, catre romani: Nu aduceti la Cotroceni un om dependent de baroni

Presedintele Traian Basescu le-a transmis, miercuri, un mesaj romanilor, cerandu-le sa nu numeasca in functia de presedinte o persoana dependenta de baroni, precizand ca vorbeste despre Victor.

Basescu, despre Rusia: Relatia functioneaza. Nu ne pupam, dar nu inseamna ca relatia este rupta

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, la Adevarul Live, ca este dezamagit de actiunile Federatiei Ruse in regiune si ca aceasta nu este o purtatoare de ramuri de maslin, subliniind ca relatia Romaniei cu Rusia functioneaza desi nu ne pupam.

Basescu, despre Ponta si Dragnea la inundatii: Au fost PENIBILI ca aparitie. Nu stiau ca se pot uda pana la chiloti

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, referindu-se la inspectareacu barca de catre premier a zonelor inundate din judetul Teleorman, ca atunci cand te-ai dus la inundatii, stii ca te poti uda .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )