Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO Traian Basescu:Nu exista obiectiv mai mare acum pentru Romania decat unificarea cu Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
VIDEO Traian Basescu:Nu exista obiectiv mai mare acum pentru Romania decat unificarea cu Republica Moldova

Fostul presedinte roman Traian Basescu sustine ca dupa ce Romania si-a atins obiectivele privind aderarea la UE si NATO, nu exista un obiectiv mai mare decat reunificarea tarii cu Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre Brexit: Cel mai mare lucru pe care ni-l lasa Marea Britanie ca semnal pentru viitor este ca drumul poate fi si invers (VIDEO)

Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana este un semnal ca drumul poate fi si invers, a declarat fostul presedinte Traian Basescu, in cadrul Stirilor B1 TV. intrebat ce ramane in urma.

Traian Basescu, despre majorarea pensiilor: Mai fericita era varianta unei cresteri esalonate. Discutam de cresterea cu 40% a pensiilor a cinci milioane de oameni (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca cea mai protivita varianta de majorare a pensiilor ar fi cea a esalonarii, precizand ca o crestere cu 40% ar reprezenta un soc. Prezent in platoul.

Traian Basescu: Daca se vrea o diminuare a puterii PSD-ului in teritoriu, este nevoie de alegeri in doua tururi (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca, pe de o parte, exista sanse ca motiunea de cenzura sa treaca, dar crede ca nimeni nu isi doreste alegeri anticipate.

Traian Basescu, despre unionistii din Republica Moldova: Mie unul mi-a ajuns pana in gat! Mi se pare ca m-au luat asa, de pacalici

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Conventia Romanilor de Pretutindeni, ca in Republica Moldova exista 6-7 partide unioniste, dar care nu reusesc sa ajunga la un numitor comun.

Traian Basescu, despre eliminarea pensiilor speciale: Politicienii au ales un moment foarte prost sa discute o problema atat de sensibila. Nu mi se pare ca magistratii erau categoria cea mai potrivita sa faca proteste (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca magistratii au exagerat atunci cand si-au blocat activitatea nemultumiti de posibila eliminare a pensiilor speciale.

Traian Basescu, despre scandalul vizelor de flotant: Mi se pare o ingradire. Eu inteleg unde e suspiciunea liberalilor, dar a bloca accesul la vot al multor studenti este o greseala (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu este de prarere ca reprezinta o ingradire a dreptului la vot modificarea legii in sensul in care cetatenii care si-au stabilit resedinta in circumscriptia electorala cu.

Traian Basescu, despre tehnologia 5G: Trebuie sa se creeze conditii de finantare pentru ca si o tara ca Romania sa poata introduce tehnologia simultan cu Germania. Altfel se va adanci decalajul economic, social, de nivel de trai(VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat, vineri, in cadrul Stirilor B1 TV, ca marea problema referitoare la introducerea tehnologiei 5G este evitarea aparitiei unui declalaj intre statele.

Traian Basescu: Sentimentul reintregirii nationale va trebui desteptat in orice roman, si din stanga, si din dreapta Prutului (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, in discursul sustinut in cadrul Conventiei romanilor de pretutindeni, ca este nevoie ca sentimentul reintregirii nationale sa fie trezit in fiecare.

Cea mai mare biserica ortodoxa din lume va fi construita in Rusia: Va avea o capacitate de 37.000 de credinciosi si va fi co-finantata de investitori din China Legatura dintre proiect si Crimeea (VIDEO)

Un influent lider spiritual planuieste sa ridice cea mai mare biserica crestin-ortodoxa din lume, in Rusia, relateaza Znak citat de The Moscow Times. Edificiul va avea 25 de etaje si va putea adaposti.

VIDEO in Rusia va fi construita cea mai mare biserica ortodoxa din lume. Cat de inalta va fi si cati credinciosi vor putea intra in ea

Un influent lider spiritual intentioneaza sa construiasca, in centrul Rusiei, cea mai mare biserica ortodoxa din lume, potrivit site-ului de stiri Znak. com, preluat de Moscow Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3231 seconds )