Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Traian Basescu: Revolutia a fost confiscata de catre linia a doua comunista

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Revolutia a fost confiscata de catre linia a doua comunista

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat joi ca nici Ilie Botos, nici Laura Codruta Kovesi si nici actualul procuror general Tiberiu Nitu nu au reusit inca sa faca lumina in dosarul Revolutiei, afirmand ca oricat ar fi de binevoitori procurorii generali, exista ceva in spatele lor care blocheaza acest dosar. Revolutia a fost confiscata de catre linia a doua comunista, a spus Basescu. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu: Oricat si-ar dori unii, nu am perspectiva sa ajung in arest

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi, ca, oricat si-ar dori unii, el nu are perspectiva sa ajunga in arest, pentru ca nu exista o persoana in Romania care sa probeze ca i-a dat un leu.

Traian Basescu, despre raspopitul de la Antena 3, batranul turnator si tanarul turnator: Vor sa distruga credibilitatea PMP. Nu vor reusi (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost, joi, in vizita la sediul Partidului Miscarea Populara. La iesirea din sediul PMP, Basescu a declarat ca partidul reinvie, in ciuda incercarilor unor televiziuni de a.

Omul care i-a gasit terenul lui Traian Basescu, audiat la DNA

Fostul consilier prezidential Adrian Radulescu, cel care i-a gasit terenul de la Nana fostului presedinte Traian Basescu, a fost luni la DNA. Din primele informatii, el a fost audiat de procurorii Directiei.

Traian Basescu, despre sechestrul pe terenul de la Nana: Domnul Nitu are sensibilitati. Acest proces a avut baza politica iar Parchetul a dezinformat (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a facut, luni, declaratii, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare. intrebat de jurnalistii prezenti despre sechestrul pus pe terenul de la Nana, Traian Basescu a.

Traian Basescu, despre situatia locuintei pe care trebuie sa o primeasca de la stat: Am rugat Guvernul pentru ca mi-e jena de Iohannis (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, la iesirea din sediul Partidului Miscarii Populare, ca Executivul vrea sa isi bata joc atat de el, cat si de Klaus Iohannis. Declaratiile vin in contextul.

Traian Basescu, despre cazul Elenei Udrea: Am convingerea ca delatiunile unora dintre fostii ei subordonati nu vor putea fi probate (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre problema pe care Elena Udrea a semnalat-o, miercuri seara, privind vizita pe care urmeaza sa o faca la medic impotriva vointei sale. La iesirea din sediul.

Traian Basescu aminteste ca i-a cerut, in 2009, lui Kovesi solutionarea dosarelor Revolutiei si Mineriadei: Au murit 1.600 de oameni, iar voi inchideti dosarul! (VIDEO)

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook un videoclip din septembrie 2009 in care ii cerea raspicat procurorului general de la acea vreme, Laura Codruta Kovesi, solutionarea.

Discutie Basescu Striblea, despre mesajul catre Kovesi: Am vrut sa-mi apar mandatul. O sa public si ce i-am cerut lui Tiberiu Nitu la numire

Jurnalistul Catalin Striblea sustine, intr-un articol postat pe blogul personal, ca a vorbit telefonic cu Traian Basescu despre mesajul postat de fostul presedinte pe Facebook privind dosarele Revolutiei si.

Guvern: Traian Basescu trebuie sa paraseasca vila Lac 3 si va primi o locuinta provizorie

Guvernul a modificat cadrul legal prin introducerea unui articol care permite fostului presedinte Traian Basescu sa primeasca o locuinta provizorie pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata, au declarat surse oficiale pentru Mediafax. Cadrul legal a fost modificat prin ordonanta de urgenta, conform surselor citate. Urmare a acestei decizii si dupa ce ii va fi repartizata locuinta provizorie, Basescu va trebuie sa paraseasca vila Lac 3.

Traian Basescu va primi o locuinta provizorie, potrivit unei ordonante de urgenta: Fostul presedinte, nevoit sa paraseasca Vila Lac 3

Guvernul a decis, printr-o ordonanta de urgenta, ca Traian Basescu, sa primeasca o locuinta provizorie, pana cand vila care i-a fost acordata ca resedinta va fi renovata. Asadar, in aceasta situatie,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )