Libnet.ro
UNICEF

09:45

VIDEO Traian Basescu vs. Victor Ponta, la Jurnalul unui burlac, cu Mihai Bendeac

Adevărul Adevărul,
VIDEO Traian Basescu vs. Victor Ponta, la Jurnalul unui burlac, cu Mihai Bendeac

Personajele luate in vizor de Mihai Bendeac, in al doilea episod al show-ului Jurnalul unui burlac difuzat luni de la ora 21. 30 pe Prima TV si pe adevarul. ro, au fost doi dintre cei mai importanti actori ai scenei politice: presedintele Traian Basesc si premierul Victor Ponta. continuă pe Adevărul

VIDEO Traian Basescu vs. Victor Ponta, in aceasta seara la Jurnalul unui burlac

Al doilea episod al show-ului Jurnalul unui burlac, un videoblog de comedie axat pe satira si parodie, va fi difuzat in aceasta seara la Prima TV si pe adevarul. ro, de la ora 21:30.

VIDEO Traian Basescu, Adam si Eva, Napoleon si multi altii atarna pe peretele unui maramuresean

Un maramuresean si-a transformat casa intr-un muzeu inedit. De-a lungul anilor, Sandu Mociran a adunat peste o suta de scorburi, pe care le vede ca personaje istorice sau din viata de zi cu zi. Pe peretii maramureseanului stau Napoleon si Josephine de Beauharnais, Adam si Eva, Dante si Lupul Moralist, regina Scotiei, Dante si Lupul Moralist sau Traian Basescu, zambind sarcastic.

Victor Ponta: Miza nu e schimbarea unui om, e schimbarea unui regim

Am cautat declaratiile pe care le apreciez ca semnificative, emise de Victor Ponta de-a lungul ultimilor doi ani si ii las pe cititori sa-si faca propria opinie despre filosofia si intentiile premierului Romaniei.

VIDEO Premierul Victor Ponta participa la Centrul de comanda de la MAI/ Vicepremierul Liviu Dragnea, in inspectie in zonele inundate din Teleorman

Premierul Victor Ponta a participat aluni, de la ora 15. 30, la Centrul de comanda de la MAI. In cadrul comandamentului, vicepremierul Gabriel Oprea a anuntat ca patru persoane si-au pierdut viata in urma inundatiilor. In acelasi timp, vicepremierul Liviu Dragnea se afla, luni, in vizita in localitatea Beiu din judetul Teleorman, acolo unde zeci de locuinte au fost inundate si cateva zeci de persoane au fost evacuate de autoritati, potrivit B1 TV. UPDATE Ponta a declarat ca va merge marti in localitatile cu probleme din Teleorman unde luni se afla Dragnea. El a multumit autoritatilor pentru felul in care au gestionat situatia inundatiilor.

Traian Basescu si suspendarile sale: sase ani de cand romanii au fost chemati la vot pentru demiterea presedintelui

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a fost suspendat prima data in urma cu 6 ani. Atunci, el a ajuns la votul poporului si a revenit la Cotroceni cu o majoritate de peste 70% in favoarea sa.

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia sarbatorii de Paste

Ca in fiecare an, seful statului, Traian Basescu, a transmis un mesaj de Pasti tuturor romanilor din tara si din strainatate. Doresc sa adresez tuturor romanilor din tara si din strainatate urarile mele cele mai calduroase cu prilejul Sfintelor.

Traian Basescu, de Paste: Va doresc implinirea aspiratiilor pentru viitor mai bun, pe care il putem construi

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de Pasti tuturor romanilor din tara si din strainatate. Seful statului le doreste acestora multa sanatate si implinirea aspiratiilor pentru o viata.

Parchetul General suspenda cercetarile in dosarul in care Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu de santaj

Parchetul General a suspendat cercetarile in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu de santaj. Procurorii au deschis dosarul penal, dar au luat apoi decizia inchiderii lui pe motiv c.

Parchetul a deschis un dosar penal in urma plangerii depuse de Gabriela Firea impotriva presedintelui Traian Basescu. Acesta se bucura, insa, de imunitate

In urma plangerii formulate de senatorul Gabriela Firea la care a fost conexata si sesizarea semnata de 176 de parlamentari, pe rolul Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie s-a constituit un dosar penal. Cu toate acestea, urmarirea pentru santaj este suspendata pentru ca Traian Basescu se bucura de imunitate.

Victor Ponta: In sedinta de guvern de miercuri alocam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor inundate

Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca in sedinta de miercuri a Guvernului se vor putea aloca sumele necesare refacerii gospodariilor si infrastructurii afectate de inundatii. Maine o sa mergem acolo in Teleorman - n. red. ) si o sa vedem de ce resurse financiare este necesar pentru refacerea infrastructurii. ) Dincolo de mijloacele pentru trecerea acestei nopti, miercuri, in baza evaluarilor facute de catre institutiile statului, putem sa afectam sumele necesare pentru refacerea gospodariilor, a declarat Ponta la finalul sedintei Centrului de Comanda de la sediul MAI.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )