Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Trailerul noului film din franciza Razboiul stelelor, record de vizualizari

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trailerul noului film din franciza Razboiul stelelor, record de vizualizari

Trailerul filmului Star Wars: The Force Awakens, al saptelea episod din franciza de succes Razboiul stelelor, a fost vizionat de peste 40 de milioane de persoane in mai putin de 72 de ore de la lansare si cel mai probabil va ocupa locul fruntas in topul celor mai vizualizate trailere, potrivit publicatiei The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

VIDEO Lumina si intuneric, in primul trailer al noului film din franciza Razboiul stelelor

Primul trailer pentru Star Wars: The Force Awakens, al saptelea film din franciza de succes Razboiul stelelor, a fost lansat si ofera fanilor o idee vaga despre ce urmeaza sa se intample in noua productie semnata de J. Abrams.

David Prowse, actorul care l-a jucat pe Darth Vader, sufera de dementa: Mi-ar fi placut sa apar in Razboiul stelelor 7, dar probabil ca mi-as fi uitat replicile

Actorul britanic David Prowse 79 de ani), care l-a jucat pe Darth Vader in franciza de succes Star Wars/ Razboiul stelelor, a dezvaluit ca nu a primit un rol in noul film din serie pentru ca sufera de dementa, boala ce i-ar fi putut afecta interpretarea, dupa cum scrie The Independent.

VIDEO Primul teaser al noului sezon din Urzeala tronurilor dezvaluie soarta razboinicei Arya Stark

Primul teaser al sezonului cinci din serialul Game of Thrones/ Urzeala tronurilor a fost lansat si o are ca protagonista pe mica razboinica Arya, interpretata de actrita Maisie Williams.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )