Libnet.ro
UNICEF

20:15

VIDEO Trei barbati din Chisinau, retinuti pentru comercializare ilegala de arme si munitii

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trei barbati din Chisinau, retinuti pentru comercializare ilegala de arme si munitii

Politistii si procurorii au retinut trei persoane cu varsta cuprinsa intre 38 si 58 ani, locuitori ai mun. Chisinau, care aveau roluri bine determinate atat la pastrarea armelor si munitiilor, cat si la comercializarea ilegala a acestora. continuă pe Adevărul

VIDEO Un barbat si o femeie din Vulcanesti, retinuti pentru santaj. Schema pusa la cale de catre acestia

Doi barbati din Vulcanesti, in varsta de 35 si, respectiv, 37 de ani, au fost retinuti in flagrant delict pentru santaj. Acestia risca pana la 13 ani de inchisoare. in cadrul urmaririi penale a fost constatat ca, incepand cu luna ianuarie 2019, barbatul a stabilit o legatura virtuala cu victima prin intermediul reteselor sociale, iar in urma schimbului de mesaje, banuitul a obtinut increderea femeii.

Trei functionari din DSP Bucuresti, anchetati in dosarul italianului cu 8 clase care a convins mai multe clinici din Romania ca este chirurg plastician

Trei functionari din cadrul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti sunt urmariti penal sub acuzatia ca au atestat in mod fals ca doi cetateni italieni sunt doctori si au dreptul de a practica aceasta profesie in Romania.

VIDEO Doi barbati s-au luat la bataie la mitingul pro-PSD de la Brasov

Scandal la mitingul de sustinere al PSD de la Brasov. Doi barbati s-au luat la bataie, iar unul dintre ei a fost retinut de jandarmi, scrie Digi24.

Un barbat din Londra, cautat pentru mai multe crime, a fost prins la Cluj-Napoca

Un barbat in varsta de 31 de ani din Londra, cautat in Marea Britanie pentru multiple crime, a fost prins, sambata dupa-amiaza, in Cluj-Napoca. Acesta avea asupra sa acte de identitate false, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )