Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Trei drumuri judetene si doua comunale au fost inchise in judetul Dolj. in Craiova un tramvai a iesit de pe sine

Adevărul Adevărul,
VIDEO Trei drumuri judetene si doua comunale au fost inchise in judetul Dolj. in Craiova un tramvai a iesit de pe sine

Viscolul s-a dezlantuit peste toata tara, iar din cauza ninsorilor in judetul Dolj au fost inchise trei drumuri judetene si doua comunale. in Craiova aseara un tramvai a iesit de pe sine, insa din fericire nimeni nu a fost ranit. continuă pe Adevărul

Temperaturi negative istorice in mai multe zone. Zeci de drumuri judetene au fost inchise

Temeraturile scazute isca o multime de probleme in Romania. Portiunea Cernavoda- Constanta a autostrazii A2, trei drumuri nationale, zeci de drumuri judetene sunt inchise. Sunt 50 de trenuri anulate, zeci de.

Consiliul Judetean: Ninsoarea cazuta in cursul noptii nu a cauzat inchideri de drumuri judetene pe raza judetului Cluj

Consiliul Judetean Cluj informeaza participantii la trafic in legatura cu faptul ca, in cursul diminetii de marti, 27 februarie, pe raza judetului Cluj nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se in conditii specifice de iarna.

Mai multe scoli din judetul Galati au fost inchise din cauza drumurilor cu zapada. Paradoxal, oficialii spun traficul nu este blocat pe niciun drum de judet

Saptesprezece unitati de invatamant din judetul Galati au fost inchise, marti, din cauza ca - dupa cate afirma Inspectoratul Scolar - accesul microbuzelor este dificil pe mai multe drumuri acoperite de zapada. in functie de evolutia vremii, autoritatile urmeaza sa decida prelungirea perioadei de suspendare a cursurilor sau reluarea acestora.

Infotrafic: Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta siA4 Ovidiu - Agigea, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. UPDATE 03:15 Circulatia rutiera a fost inchisa, luni noapte, pe alte patru dumuri nationale - DN 2A, intre Slobozia si Giurgeni, DN 22 D si DN 22 F, in judetul Tulcea, si DN 4, astfel ca la aceasta ora sunt peste 20 de artere nationale cu traficul oprit din cauza viscolului puternic.

UPDATEDoua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

UPDATEDoua autostrazi, 21 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Infotrafic: Doua autostrazi, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului in sapte judete

Doua autostrazi, A2 Bucuresti - Constanta siA4 Ovidiu - Agigea, 17 drumuri nationale si 39 de drumuri judetene sunt inchise din cauza viscolului, luni noapte, in sapte judete, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Alte trei drumuri nationale inchise din cauza zapezii:DN 21, intre Slobozia si Calarasi, DN 3A, pe DN 2N si tronsonul Branesti-Calarasi al DN3

Circulatia rutiera a fost inchisa, luni seara, din cauza viscolului, si pe DN 21, intre Slobozia si Calarasi, precum si pe DN 3A, pe DN 2N si pe tronsonul Branesti-Calarasi al DN3, astfel ca la aceasta ora traficul este blocat pe 10 drumuri nationale si pe doua autostrazi.

Circulatia in judetul Cluj: nu exista drumuri blocate. Utilajele fac interventii pe 12 drumuri judetene

Nu exista drumuri judetene blocate sau inchise traficului rutier, circulatia desfasurandu-se, luni dimineata, pe majoritatea sectoarelor de drum in conditii specifice de iarna, precizeaza reprezentantiiConsiliului Judetean Cluj,.

Infotrafic, patru drumuri nationale au fost inchise in urma conditiilor meteo nefavorabile

Circulatia rutiera a fost inchisa, luni noapte, pe alte patru drumuri nationale - DN 2A, intre Slobo.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )