Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Trend.NET: Ciprian Rusen despre Black Friday, Facebook si demisii la varful Microsoft.

România Liberă România Liberă,
VIDEO Trend.NET: Ciprian Rusen despre Black Friday, Facebook si demisii la varful Microsoft.

Ciprian Rusen, bloger si autor de carti IT 7tutoriale. ro), discuta despre ultimele noutati din domeniul IT, printre care si Vinerea Neagra, sarbatoare a reducerilor deja adoptata de publicul din Romania. Printe alte subiecte se numara schimbarile facute de Facebook, demisia lui Steven Sinofsky de la Microsoft si expozitia Consumer Holiday Showcase. Trend. NET este prezentata de Octavian Palade si se difuzeaza in fiecare luni pe romanialibera. ro si radiolynx. ro intre orele 13. Pentru . continuă pe România Liberă

Black Friday: V-ati luat ceva? Ati gasit preturi bune? V-ati pacalit cu ceva? A prins cineva ipad2-ul fantoma de la emag.ro cu 999 de lei?

Probabil cea mai buna reducere de Black Friday de pe siteurile de IT din Romania a fost cea de la emag. ro: un iPad2 cu 999 de lei, redus de la 1999. Asta e partea buna. Partea proasta e ca siteul nu a mers si cind a revenit iPadul era deja vandut. Ce impresii aveti despre Black Friday in Romania, atat pe partea de produse IT, dar si altele? Apasati aici pentru a citi, trebuie sa fiti inregistrat ae Forum insa pentru a scrie.

Cea mai mare tranzactie de Black Friday, in Romania: 6.900 de euro pentru un echipament foto-video

Magazinele online participante, vinerea trecuta, la promotiile cu ocazia Black Friday, si-au majorat vanzarile cu 325% fata de ziua anterioara, noteaza Capital. Fata de editia din 2011 a evenimentului,.

Black Friday in SUA: Bataie si tipete pentru telefoane la super-oferta in Walmart (VIDEO)

Black Friday este ziua din an in care oamenii trec prin iad ca sa beneficieze de ofertele expuse de marii retaileri. Este si cazul unor americani, care s-au calcat in picioare in magazinele Walmart, pentru a putea.

Black Friday Romania 2012 Un fiasco cu multa publicitate gratuita

In cazul in care nu stiati suntem in plina desfasurare a fenomenului de Black Friday, care a inceput astazi la ora 00:00 si are sanse sa continue pana la noapte sau chiar pana luni. La cata publicitate gratuita a fost pompata in acesta asa zisa sarbatoare ar fi aproape imposibil sa nu va fi incercat nervii pana acum pe vreunul dintre site-urile care au aderat la acest concept. Asta noapte discutam destul de aprins despre felul in care s-au pregatit .

UPDATE Black Friday 2012: Marile magazine au anuntat vanzari de produse ITC de zeci de milioane de euro, peste asteptari

Principalii retaileri de produse ITC au anuntat duminica seara vanzari peste asteptari cu ocazia campaniei de shopping Black Friday 2012, derulata in perioada 23-25 noiembrie. Altex Romania a anuntat ca a inregistrat la finalul celor trei zile de reduceri vanzari record de peste 15 milioane de euro in magazinele Altex si Media Galaxy. Flanco a anuntat vanzari de 55 milioane lei n. a 12,1 milioane euro) cu 80% mai mult decat la prima editie, pe o suprafata de vanzare cu 20% mai mare decat anul trecut. De asemenea, conducerea retailerului online eMag a anuntat sambata pentru HotNews. ro ca a vandut produse in valoare de peste 12 milioane euro de Black Friday. UPDATE PayU: Magazinele online care au implementat promotii pe 23 noiembrie 2012 Black Friday si-au majorat vanzarile cu 325% fata de ziua anterioara.

FOTO: BLACK FRIDAY in SUA: imbulzeala apocaliptica, siruri lungi de corturi si somn pe podele.

Black Friday a inceput in forta in SUA, cu sute de mii de americani dormind in corturi pentru a astepta deschiderea magazinelor sau odihnindu-se direct pe podele in timp ce stateau la cozi imense in goana dupa reduceri. Citeste si BLACK FRIDAY. Vezi lista magazinelor participante la BLACK FRIDAY si programul REDUCERILOR Galeria de mai sus contine o serie de imagini care va prezinta situatia dun SUA in Vinerea Neagra. Citeste si FOTO: Cum arata cele mai frumoase STEWARDESE de la marile .

BLACK FRIDAY 2012: imbulzeala in magazinele din SUA, pentru oferte speciale.

BLACK FRIDAY 2012 a debutat si in Statele Unite ale Americii, mii de oameni luand cu asalt centrele comerciale si magazinele pentru a prinde cele mai bune oferte ale acestora, potrivit Mediafax. Ca si in Romania, magazinele din SUA au de BLACK FRIDAY 2012 oferte atat la produse electronice si electrocasnice, cat si la imbracaminte, produse pentru locuinta sau jucarii. Mii de americani au luat cu asalt magazinele pentru a prinde oferte speciale de BLACK FRIDAY. Citeste si BLACK FRIDAY. Vezi .

Sebastian Lazaroiu: De Black Friday putem SPERA ca Ponta isi va reduce numarul ...

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu face o legatura intre reducerile din Vinerea Neagra Black Friday - n. red. ) si declaratiile premierului Victor Ponta. De Black Friday putem spera la o reducere cu 70% a numarului de declaratii ale premierului Viorel?, scrie Lazaroiu pe pagina personala de Facebook. Conceptul BLACK FRIDAY, preluat de pe piata americana, marcheaza intrarea in sezonul de cumparaturi de iarna prin acordarea de reduceri semnificative de preturi. In noapte dintre 22 .

Emag se pregateste de tura a doua din Black Friday LISTA COMPLETA DE REDUCERI

Am vazut cu totii cum prima runda de BLACK FRIDAY a fost si este in continuare un mare EPIC FAIL. La 01:35 in continuare mai toate site-urile sunt cazute sau altele aflate in picioare au reduceri puerile, aproape jignitoare pentru inteligenta oricarui utilizator de internet implicat in Black Friday. Toata speranta ramane in EMAG, cel mai mare jucator de e-commerce de pe piata locala. Incepand cu ora 6 dimineata veti putea gasi pe site toate bunatatile prezentate mai jos. Mult .

Black Friday Romania 2012 Prima Runda EPIC FAIL

Ora 00:28, toate site-urile inscrise in BLACK FRIDAY si care trebuiau sa inceapa fix la miezul noptii sunt picate si nu dau semne de vreo revenire sau macar zvacnire. In tara lui Papura Voda sugrumata de criza, castigata de politicieni la barbut si dominata de incompetenta, gainarii si coruptie la tot pasul, mai nou nici macar BANII nu mai pot fi cheltuiti intr-o maniera decenta ONLINE. Primul val de Black Friday se dovedeste un mare FAIL in conditiile in care .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )