Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Ucraina, la un pas de anarhie? Fostul sef al SIE, Catalin Harnagea: Rusia vrea centura de siguranta Crimeea - Transnistria - Kaliningrad

Adevărul Adevărul,
VIDEO Ucraina, la un pas de anarhie? Fostul sef al SIE, Catalin Harnagea: Rusia vrea centura de siguranta Crimeea - Transnistria - Kaliningrad

Criza din Ucraina a intrat intr-o noua faza, dupa ce autoritatile de la Kiev nu au putut recastiga controlul asupra oraselor ocupate de separatisti. Fostul director al SIE, Catalin Harnagea, jurnalistul Cristian Unteanu si trimisul special al ziarului Adevarul la Slaviansk, Mircea Barbu, au discutat la Adevarul Live despre iminenta razboiului civil si despre implicarea unor forte paramilitare de o parte si de cealalta. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Ucraina, la un pas de anarhie?

Criza din Ucraina a intrat intr-o noua faza, dupa ce autoritatile de la Kiev nu au putut recastiga controlul asupra oraselor ocupate de separatisti. Fostul director al SIE, Catalin Harnagea, jurnalistul Cristian Unteanu si trimisul special al ziarul Adevarul la Slaviansk, Mircea Barbu, vor discuta incepand cu ora 11. 00 la Adevarul Live despre iminenta razboiului civil si implicare unor forte paramilitare de o parte si de cealalta.

Fostul sef al CNAS Lucian Duta, audiat la DNA in dosarul in care este acuzat de coruptie

Fostul sef al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS) Lucian Duta a fost audiat de procurorii anticoruptie in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu pentru ca ar fi aprobat actele intocmite de CNAS privind achizitia unor servicii de mentenanta in cazul aplicatiilor informatice de management al resurselor, pentru un numar mai mare de licente decat cele utilizate.

A incetat din viata Cristi Voicu, fostul sef al Garzii Financiare Buzau

Cristi Voicu, fostul sef al Garzii Financiare Buzau, a incetat din viata duminica dupa-amiaza, dupa o lunga si grea suferinta. Acesta avea 50 de ani si s-a luptat cu cancerul timp de 8 luni, din momentul diagnosticarii.

Schimbari in structurile IPJ Alba: adjunct nou la Politia Alba Iulia, fostul sef revine la comanda in Cugir

Inspectoratul Judetean de Politie Alba confirma revenirea comisarului sef de politie Constantin Milu Todea la conducerea Politiei Orasului Cugir. Subcomisarul Traian Paul Serban a fost imputernicit in functia de adjunct al Politiei Municipiului Alba Iulia, iar comisarul sef Cristian Dunca va ocupa functia de sef al Serviciului Arme, Explozivi, Substante Periculoase.

Cristian Ustinescu, fostul sef pe investment al DTZ, a plecat in Viena la Immofinanz

Cristian Ustinescu , fostul director de investitii in cadrul companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, a plecat la Immofinanz, unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari din Europa, unde se va ocupa de tranzactiile pe care grupul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )