Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Unde a fost gasita fetita de doi ani disparuta marti seara de acasa. Politistul salvator, felicitat de conducerea Politiei Romane

Adevărul Adevărul,
VIDEO Unde a fost gasita fetita de doi ani disparuta marti seara de acasa. Politistul salvator, felicitat de conducerea Politiei Romane

Micuta Antonia a fost data disparuta marti seara dupa ce nu a mai fost gasita in curte. Zeci de politisti, jandarmi, lucrarori ISU si localnici au cautat-o. continuă pe Adevărul

UPDATE Fetita de doi ani disparuta din curtea casei a fost gasita. Care este starea copilei

Fetita in varsta de doi ani disparuse marti seara, din curtea casei parintilor sai, din localitatea Blagesti, judetul Bacau.

Fetita de doi ani disparuta din curtea casei, in judetul Bacau. A fost declansata o ampla operatiune de cautare

O fetita in varsta de doi ani a disparut, marti seara, din curtea casei parintilor sai, din localitatea Blagesti, judetul Bacau.

Fetita de doi ani, cautata toata noaptea de autoritatile din Bacau, a fost gasita

Cautari disperate timp de aproape 16 ore, dupa ce o fetita de numai doi ani din comuna Blagesti din Bacau a disparut de acasa. Toata noaptea, peste 70 de jandarmi, pompieri, dar si localnici au.

E bomba anului: Unde a fost gasita Elodia Ghinescu! Surpriza e uriasa!

Se cutremura mortii in mormant! Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a declarat ca a avut o viziune despre Elodia Ghinescu, avocata disparuta fara urma in 2007.

Cautari disperate la Bacau de mai bine de 16 ore. O fetita de doar doi ani a disparut de acasa

Cautari disperate timp de aproape 16 ore, dupa ce o fetita de numai doi ani din comuna Blagesti din Bacau a disparut de acasa. Toata noaptea, peste 70 de jandarmi, pompieri, dar si localnici au.

Acesta este SOCUL ANULUI! ELODIA a fost GASITA! Eroul, un CAINE POLITIST! Detalii iNGROZITOARE

Avocata Elodia Ghinescu a disparut in urma cu 12 ani si nu a fost gasita nici pana acum. Acest caz varamane unul dintre cele mai controversate cazuri ale Politiei Romane.

Andronescu: invatamantului obligatoriu i se adauga ultimii doi ani de gradinita si ultimii doi ani de liceu

Invatamantului obligatoriu i se adauga ultimii doi ani de gradinita si ultimii doi ani de liceu, a anuntat luni seara, la Realitatea TV, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu. Ecaterina Andronescu a precizat ca legea se va aplica gradual din 2020.

Tudorel Toader, mesaj de plecare din fruntea Ministerului Justitiei: Doi ani si doua luni. Am facut parte din trei guverne

Tudorel Toader a transmis un mesaj inainte de a pleca din fruntea Ministerului Justitiei. Toader a multumit premierilor si ministrilor cu care a colaborat in cei doi ani in care a ocupat functia de ministru.

DAN BARNA: Romania are nevoie sa iasa din cei doi ani si jumatate de cosmar

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat ieri, la Vaslui, ca Romania are nevoie in momentul de fata sa iasa din cei doi ani si jumatate de cosmar.

Fetita de 2 ani disparuta din curtea casei, in judetul Bacau. A fost declansata o ampla operatiune de cautare

O fetita in varsta de 2 ani a disparut, marti seara, din curtea casei parintilor sai, din localitatea Blagesti, judetul Bacau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )