Libnet.ro
UNICEF

10:15

VIDEO Union Berlin a promovat in Bundesliga pentru prima data in istorie; VfB Stuttgart a retrogradat

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Union Berlin a promovat in Bundesliga pentru prima data in istorie; VfB Stuttgart a retrogradat

Union Berlin a terminat la egalitate, scor 0-0, partida retur cu VfB Stuttgart, disputata, luni, pe teren propriu, in barajul pentru promovare/mentinere in Bundesliga. continuă pe Hotnews

Union Berlin a promovat in Bundesliga pentru prima data in istorie; VfB Stuttgart a retrogradat

Union Berlin a terminat la egalitate, scor 0-0, partida retur cu VfB Stuttgart, disputata, luni, pe teren propriu, in barajul pentru promovare/mentinere in Bundesliga.

Prim ministrul Australiei va vizita Insulele Solomon pentru prima data din anul 2008, in contextul tensiunilor dintre China si Vest

Prim ministrul australian Scott Morrison a anuntat luni ca va vizita insulele Solomon saptamana viitoare, pe fundalul luptelor de influenta dintre China si statele vestice, la mijlocul carora este prins acest stat insular, scrie Reuters.

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut TOTUL!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor.

Prima data in ultimii ani, PSD primeste sub 50% din voturi in Teleorman, judetul lui Liviu Dragnea

PSD a castigat alegerile in judetul lui Liviu Dragnea, Teleorman, dar este pentru prima data in istoria partidului cand nu obtine 50 la suta din voturi. Datele provizorii publicate de BEC arata ca PSD a fost votat de 48% din alegatori, in scadere cu circa 14% fata de ultimul scrutin, potrivit Mediafax.

BEJ Alba respinge o sesizare a PSD cu privire la reducerile oferite de Libraria Humanitas tinerilor care voteaza pentru prima data

Biroul Electoral Judetean Alba a respins sambata, 25 mai, o sesizare depusa de reprezentantii PSD care au reclamat faptul ca Libraria Humanitas ar face campanie injusta prin aceea ca a pus afise prin care ofera reduceri persoanelor care au votat pentru prima data.

TVR - pe cale sa scape de sanctiunea CNA pentru prima emisiune Viata Satului cu Liviu Dragnea

Televiziunea romana este pe cale sa scape de sanctiune CNA pentru emisiunea Viata Satului cu Liviu Dragnea, din campania electorala. Marti, forul audiovizual a supus a doua oara la vot propunerile de sanctiune facute, saptamana trecuta, pentru prima dintre cele doua emisiuni cu Dragnea, iar ambele propuneri au cazut. Exista posibilitatea ca subiectul sa fie din nou analizat, daca vreun membru va cere acest lucru, dar din informatiile HotNews. ro sunt slabe sanse ca acest caz, al primei emisiuni cu liderul PSD, sa fie solutionat. Vezi in text supiciunile privind o interventie de sus pentru realizatorul emisiunii Viata Satului, din scandalul inregistrarilor lui Dragos PatraruUPDATE Comisia de Etica a TVR va analiza cele doua editii cu Liviu Dragnea la Viata Satului, existand sesizari in acest sens, dupa cum a spus pentru HotNews. ro seful Comisiei, Horia Grusca.

Prima confruntare pe echipe din sezonul special Chefi la cutite: care sunt regulile FOTO

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu vor intra pentru prima data in bucataria Familii la cutite alaturi de echipele alese.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )