Libnet.ro
UNICEF

05:45

VIDEO. UPDATE. Comisia juridica din Camera A AMANAT decizia privind ridicarea imunitatii lui Ioan Adam. Reactia deputatului PSD

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. Comisia juridica din Camera A AMANAT decizia privind ridicarea imunitatii lui Ioan Adam. Reactia deputatului PSD

Comisia juridica amana decizia privind ridicarea imunitatii deputatului PSD Ioan Adam, urmand ca Biroul Permanent al Camerei sa stabileasca noul termen . continuă pe România Liberă

Comisia juridica din Camera AMANA decizia referitoare la ridicarea imunitatii lui Ioan Adam

Comisia juridica amana decizia privind ridicarea imunitatii deputatului PSD Ioan Adam, urmand ca Biroul Permanent al Camerei sa stabileasca noul termen.

Comisia juridica din Camera Deputatilor a amanat decizia in cazul cererii DNA de incuviintare a arestarii preventive in cazul Ioan Adam

Deputatii din Comisia Juridica au amanat marti o decizie pe propunerea DNA de incuviintare a arestarii preventive in cazul Ioan Adam, potrivit Antena 3. Deputatii juristi au decis ca nu au timp sa citeasca dosarul trimis de DNA. Reamintim ca decizia Comisiei Juridice nu este definitiva, votul final fiind dat de plen. Alina Gorghiu, deputat PNL, a declarat dupa sedinta Comisiei ca a cerut sa fie luata o decizie si in cazul cererii DNA pentru arestarea preventiva a lui Viorel Hrebenciuc.

Ziua dosarelor penale in Parlament. Arestarea lui Hrebenciuc si Adam, discutata de Comisia Juridica

Astazi este ziua dosarelor penale in Parlament. Comisia Juridica din Camera Deputatilor va discuta despre arestarea lui Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam in dosarul retrocedarilor ilegale. inca un dosar de ar.

Comisia Juridica decide astazi soarta deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam

Comisia Juridica se reuneste astazi, de la ora 11. 00, pentru a consulta referatul trimis de procurorii DNA care ii vizeaza pe deputatii PSD, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, si pentru a se pronunta asupra imunitatii in fata arestarii preventive a celor doi deputati.

UPDATE. Cererea arestarii lui Viorel Hrebenciuc, la comisia juridica

Viorel Hrebenciuc ar putea afla saptamina viitoare daca va fi dus in fata instantei cu propunere de arestare preventiva. Conducerea Camerei Deputatilor a trimis deja comisiei juridioce solicitarea.

Zgonea: Am sesizat Comisia juridica privind solicitarea de arestare a lui Hrebenciuc si Adam

Actualizare 13:57 Motreanu PNL): Parlamentarii ACL vor vota incuviintarea arestarii pentru Hrebenciuc si Adam Parlamentarii ACL vor vota, in sedinta de plen, in favoarea solicitarii procurorilor DNA de incuviintare a arestarii preventive a deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, a declarat astazi vicepresedintele Camerei, Dan Motreanu PNL), scriu surse din presa.

VIDEO. UPDATE: Directorul Total a murit intr-un accident aviatic la Moscova. Avionul s-a ciocnit de un vehicul de deszapezire

Directorul general al grupului petrolier francez Total a murit luni seara pe Aeroportul Vnukovo din Moscova, dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit. Toate persoanele aflate la nord si-au pierdut viata. Alaturi de Christophe de Margerie se aflau alte trei persoane, scrie Mediafax, care citeaza agentia Itar Tass.

VIDEO. UPDATE: Directorul companiei petroliere franceze Total a murit intr-un accident aviatic la Moscova. Avionul s-a ciocnit de un vehicul de deszapezire

Directorul general al grupului petrolier francez Total a murit luni seara pe Aeroportul Vnukovo din Moscova, dupa ce avionul in care se afla s-a prabusit. Toate persoanele aflate la nord si-au pierdut viata. Alaturi de Christophe de Margerie se aflau alte trei persoane, scrie Mediafax, care citeaza agentia Itar Tass.

VIDEO. UPDATE. Adrian Duicu, cercetat in arest la domiciliu: Voi face fata in instanta. Nu sunt vinovat

Adrian Duicu, fostul presedinte al CJ Mehedinti, va fi eliberat din arestul preventiv, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a decis, definitiv, inlocuirea masurii cu cea a arestului la domiciliu.

Ponta spune ca nu participa la voturile din Camera Deputatilor in cazurle Hrebenciuc si Adam

Victor Ponta, a anuntat, luni, ca nu va participa la voturile pe care Camera Deputatilor urmeaza sa le dea in cazurile social-democratilor Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, el aratand ca nici in trecut nu a participat la astfel de voturi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )