Libnet.ro
UNICEF

22:30

VIDEO UPDATE Dancila, intampinata din nou de protestatari la Constanta Au scandat Analfabeta Premierul spera ca Parlamentul sa adopte o lege care sa interzica defaimarea

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Dancila, intampinata din nou de protestatari la Constanta Au scandat Analfabeta Premierul spera ca Parlamentul sa adopte o lege care sa interzica defaimarea

Premierul Viorica Dancila a fost intampinata din nou de cativa protestatari la Pavilionul Expozitional din Constanta, unde are loc intalnirea PSD cu pensionarii constanteni. Manifestantii au scandat Analfabeta si Fara pensii speciale. Dancila a spus, potrivit Mediafax, ca protestatarii, care au scandat analfabeta, sunt aceleasi 7-8 persoane care merg la evenimentele din tara ale PSD. De asemenea, presedintele PSD si-a exprimat speranta ca Parlamentul sa adopte o lege privind interzicerea calomniei si defaimarii. continuă pe Hotnews

Teodorovici le-a spus pensionarilor sa isi invete nepotii sa continue ceea ce au facut ei, dupa ce Dancila a fost din nou huiduita la Constanta: Si eu am fost rebel, dar cu respect

Ministrul de Finante Eugen Teodorovici a declarat duminica, la Constanta, in fata pensionarilor, ca este responsabilitatea lor sa isi invete nepotii sa duca mai departe munca inceputa de ei. Teodorovici a facut referire si la lipsa de respect a unora, in contextul prezentei unor protestatari, relateaza Mediafax.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta: La puscarie!

Premierul Viorica Dancila, aflata in turneu electoral, a fost intampinata la Constanta de mai multi protestatari care au scandat Hotii si La puscarie. Protestul a avut loc in fata cladirii in care au loc alegerile pentru sefia filialei judetene Constanta a PSD.

Viorica Dancila, intampinata cu proteste la Constanta. Oamenii au scandat Hotii, La puscarie si Analfabeta (VIDEO)

Hotii si La puscarie. Acestea au fost mesajele cu care au fost intampinati Viorica Dancila si alti cativa social-democrati, vineri, la Constanta, acolo unde premierul desfasoara un turneu el.

Viorica Dancila, HUIDUITA din nou la Constanta: Parlamentul trebuie sa adopte un act normativ pentru oprirea calomniei si defaimarii (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila a avut parte de huiduieli si la plecarea de la intalnirea cu Organizatia de pensionari a PSD. La iesirea de laCentrul Expozitional Constanta, cateva zeci de persoane au inceput.

Dancila, despre Dana Girbovan: Eu as propune-o din nou ministru al Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan pentru functi.

Asa e cand vrei sa fii mafiot! Victor Becali, din nou in fata instantei, intr-un proces cu Politia Rutiera

Victor Becali nu prea are noroc! Fostul impresar are din nou probleme cu justitie, dupa ce a reusit sa calce din nou pe bec. Acesta nu se astampara si ajunge din ce in ce mai des in vizorul Politiei, de data asta din cauza unei sanctiuni contraventionale. Iata ce au decis magistratii pentru Victor Becali! .

Trupa Evanescence canta din nou in Bucuresti. Concertul va avea loc pe 15 septembrie, la Arenele Romane

Trupa rock Evanescence va canta din nou la Bucuresti, la Arenele Romane, pe 15 septembrie. Evanescence, una dintre cele mai iubite si apreciate trupe rock americane, se afladin nou intr-o.

Acesti bucuresteni ar putea fi chemati din nou la referendum in viitorul apropiat

Bucurestenii ar putea fi chemati din nou la referndum in viitorul apropiat. E vorba insadoar despre locuitorii din sectorul 4 al Capitalei. Primarul vrea sa ii consulte intr-o problemafoarte.

Dancila, intampinata cu proteste inainte de alegerile pentru sefia organizatiei PSD Constanta

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a fost intampinat de mai multi protestatari inainte de conferinta.

VIDEO Viorica Dancila, asteptata de protestatari la alegerile PSD Constanta

Viorica Dancila a fost asteptata de protestatari la Constanta, la sedinta de alegere a conducerii filialei judetene. Presedinta PSD participa la programul de 4 zile joi-duminica) de instruire a membrilor de partid.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )