Libnet.ro
UNICEF

06:00

VIDEO. UPDATE. Orlando Nicoara, fost director Mediafax Group, doi avocati si alte doua persoane, ARESTATI in dosarul Mediafax.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. UPDATE. Orlando Nicoara, fost director Mediafax Group, doi avocati si alte doua persoane, ARESTATI in dosarul Mediafax.

Politistii efectueaza 14 perchezitii in Bucuresti si Ilfov la sediile mai multor dirme din grupul Mediafax si locuintele unor persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. continuă pe România Liberă

UPDATE. Surse: Orlando Nicoara, fost director Mediafax Group, doi avocati si alte doua persoane, retinuti in dosarul Mediafax. VIDEO

Politistii efectueaza 14 perchezitii in Bucuresti si Ilfov la sediile mai multor dirme din grupul Mediafax si locuintele unor persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

Cinci persoane au fost retinute in urma perchezitiilor de la Mediafax Group

Procurorii au retinut 5 persoane in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani al Mediafax Group. Acestea au fost retinute pentru 24 de ore si vor fi duse vineri cu propunere de arestare preventiva la.

Mediafax Group, pus sub invinuire pentru spalare de bani

Unul dintre cele mai importante trusturi de presa din Romania, Mediafax Group, a fost pus sub invinuire pentru spalare de bani si evaziune fiscala, relateaza digi24. ro. Acuzatiile vizeaza contractele de drepturi de autori ale angajatilor. Potrivit sursei citate, in cazul unei decizii definitive de condamnare, se poate ajunge chiar pana la dizolvarea firmei si incetarea activitatii acesteia.

Mediafax Group, pus sub invinuire pentru spalare de bani. Cum functiona mecanismul prin care sefii institutiei de presa faceau evaziune fiscala

Unul dintre cele mai importante trusturi de presa din Romania, Mediafax Group, a fost pus sub invinuire pentru spalare de bani si evaziune fiscala. Prejudiciul adus bugetului statului se ridica la aproape 17 milioane de lei, arata anchetatorii, adaugand ca in cazul unei decizii definitive de condamnare, s-ar putea ajunge la dizolvarea firmei si la incetarea activitatii acesteia.

Mediafax Group sustine ca procurorii trec dreptul de autor la evaziune

Mediafax Group precizeaza, intr-un comunicat, ca isi va promova in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala, conform agentiei Mediafax.

Mediafax Group: Procurorii incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala. Am castigat impotriva ANAF si vom continua demersurile in justitie impotriva acestui abuz

Mediafax Group precizeaza, intr-un comunicat, ca isi va promova cu vigoare in justitie punctul de vedere diferit de cel al procurorilor si inspectorilor antifrauda care incadreaza drepturile de autor la evaziune fiscala.

VIDEO. Perchezitii la Mediafax. Vizati: Orlando Nicoara si alte persoane

Politistii efectueaza 14 perchezitii in Bucuresti si Ilfov la sediile mai multor dirme din grupul Mediafax si locuintele unor persoane, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani.

VIDEO. UPDATE. Valcov: DNA va avea toti banii pe care i-a cerut. Procurorii anticoruptie, pedepsiti pentru ca pun sub sechestru averi de sute de milioane de euro ale politicienilor. Bugetul DNA, redus drastic

Conducerea DNA atrage atentia ca reducerea drastica a bugetului institutiei va bloca activitatea procurorilor anticoruptie. Ne punem intrebarea: cine vrea ca DNA sa nu mai poate instrumenta dosare, fila, intercepta, aduna probe? Cine vrea sa nu ramana fara averile acumulate nelegal? Bugetul DNA a fost redus in conditiile in care procurorii anticoruptie indisponibilizeaza anual sute de milioane de euro ce pot fi recuperate pentru bugetul public.

Instanta confisca peste SASE MILIOANE DE LEI din averea unui fost director CFR

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis definitiv confiscarea sumei de 6,3 milioane de lei 1,4 milioane euro), reprezentand averea nejustificata a fostului director CFR Calatori Alexandru Noaptes,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )