Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO UPDATE Turcia: Trei persoane au murit, dupa explozia unei masini aproape de frontiera siriana Erdogan: Explozia a fost cauzata de o bomba

Hotnews Hotnews,
 VIDEO UPDATE Turcia: Trei persoane au murit, dupa explozia unei masini aproape de frontiera siriana Erdogan: Explozia a fost cauzata de o bomba

Trei persoane au murit, vineri, dupa ce o masina a explodat in localitatea turca Reyhanli, aproape de granita siriana. Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, spune ca este clar explozia a fost cauzata de o bomba aflata in masina, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Cel putin trei persoane au murit in urma unui atac in orasul sirian Sweida

Cel putin trei persoane au murit, iar alte sapte au fost ranite dupa ce o motocicleta a explodat in noaptea de miercuri spre joi in orasul sirian Sweida, aflat sub controlul fortelor guvernamentale, a informat un oficial local, scrie Mediafax, citand Reuters.

Un atac terorist a avut loc in Turcia. Bilantul victimelor (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit in Turcia in urma exploziei unei masini capcana in orasul Reyhanli, situat in apropierea granitei cu Siria, relateaza Al Jazeera. Potrivit declaratiilor presedintelui.

UPDATE Incendiu la bordul unui submarin rus: 14 persoane au murit Submersibilul ar fi fost unul nuclear (Agentia de stiri RBC)

14 persoane au murit dupa ce un incendiu a izbucnit la bordul unui submarin rus, a anuntat ministrul rus al Apararii, relateaza Reuters.

Neamt: Patru tineri au murit dupa ce au intrat cu masina sub un TIR

Patru tineri cu varste cuprinse intre 18 si 20 de ani au murit miercuri dimineata, dupa ce masina in.

Neamt: Patru tineri au murit dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un tir

Patru tineri au murit, in timpul noptii de marti spre miercuri, dupa ce masina in care se aflau a intrat sub un tir parcat, in localitatea Bistricioara, judetul Neamt, scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )