Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Vedeta de televiziune Kim Kardashian, amenintata cu arma in camera sa de hotel din Paris. Agresorii au furat bijuterii in valoare de 10 milioane de euro

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Vedeta de televiziune Kim Kardashian, amenintata cu arma in camera sa de hotel din Paris. Agresorii au furat bijuterii in valoare de 10 milioane de euro

Vedeta TV Kim Kardashian, sotia rapperului Kanye West, a fost amenintata duminica seara, de doi barbati inarmati, mascati si deghizati in politisti, in camera sa de hotel din Paris, a anuntat purtatorul de cuvant al vedetei, scrie Agerpres citand CNN. Vedeta americana nu a fost ranita. Politia franceza a anuntat ca ar fi vorba despre un furt de bijuterii in valoare de cateva milioane de dolari. continuă pe Hotnews

Kim Kardashian, amenintata cu arma de doi barbati, in camera sa de hotel din Paris. Starleta este in stare de soc

Starleta TV Kim Kardashian, sotia rapperului Kanye West, a fost amenintata cu arma, in camera sa de hotel din Paris, de doi barbati mascati si imbracati in politisti. Ea este in stare de soc, insa nu a fost ranita de agresori, informeaza BBC.

Kim Kardashian, amenintata cu arma si pradata la Paris! Hotii i-au furat bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari!

A fost o noapte cat se poate de agitata pentru Kim Kardashian la Paris. Vedeta a fost amenintata cu arma, legata si incuiata in baie de doi hoti deghizati in politisti, care au dat buzna in apartamentul ei si au furat bijuterii in valoare de 11 milioane de dolari.

Kim Kardashian, amenintata cu arma intr-un hotel din Paris de doi barbati mascati imbracati in politisti. Sotul ei si-a intrerupt show-ul din New York (VIDEO)

Momente de panica pentru Kim Kardashian. Sotia rapperului Kanye West a fost amenintata cu arma, in camera sa de hotel din Paris, de doi barbati mascati si imbracati in politisti,.

Kim Kardashian, amenintata cu arma de barbati mascati. S-a intamplat in camera de hotel

Kim Kardashian a fost amenintata cu arma, duminica, de barbati inarmati, in camera sa de hotel din Paris, informeaza CNN citand-o pe purtatoarea de cuvant a vedetei. Kardashian West se.

Kim Kardashian a fost amenintata cu arma de barbati mascati, la Paris

Kim Kardashian West a fost amenintata cu arma, duminica, de barbati inarmati, in camera sa de hotel din Paris, informeaza CNN citand-o pe purtatoarea de cuvant a vedetei.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )