Libnet.ro
UNICEF

10:46

VIDEO. Veste buna pentru fanii HARRY POTTER. Apare un film dedicat profesorului Snape

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Veste buna pentru fanii HARRY POTTER. Apare un film dedicat profesorului Snape

Franciza Harry Potter va fi completata de un film care urmareste viata profesorului Severus Snape, inainte de a fi nascut celebrul Harry Potter. Pelicula Severus Snape and The Marauders/ Severus Snape si jefuitorii este facuta de fani, cu finantare de la platforma Kickstarter si va putea fi vazuta gratuit pe calalul de YouTube Broad Strokers. continuă pe România Liberă

Veste buna pentru soferi: S-a deschis pasajul subteran din Piata Presei (VIDEO)

Pasajul subteran Piata Presei s-a deschis duminica, informeaza B1 TV. E vorba de un drum de aproximativ 800 de metri, care face leagatura intre Soseaua Bucuresti-Ploiesti si bulevardele Kiseleff si Marasti.

Veste buna pentru soferii bucuresteni: Pasajul subteran din Piata Presei va fi inaugurat duminica

Pasajul rutier subteran din Piata Presei Libere va fi pus in functiune duminica dimineata, la inaugurare participand si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti,.

Veste buna pentru bucuresteni. Pasajul subteran de la Piata Presei, inaugurat duminica

Pasajul rutier subteran de la Piata Presei va fi pus in functiune duminica dimineata. La inaugurare va fi prezent primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti,.

Harry Potter: Fanii vor realiza un film despre viata profesorului Snape. Lansarea va avea loc pe 31 decembrie 2015

Franciza Harry Potter va fi completata de un film care urmareste viata profesorului Severus Snape, inainte de nasterea protagonistului. Pelicula va purta numele de Severus Snape and The Marauders si este.

Moment de relaxare pentru bucuresteni: Excursie cu vaporasul pe lacul din Parcul IOR (VIDEO)

Veste buna pentru bucuresteni. Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a inaugurat excursiile cu vaporase pe lacul din Parcul Alexandru Ioan Cuza IOR), informeaza B1 TV. Durata unei plimbari va fi de.

Veste trista pentru Andreea Mantea

Mama mea s-a suparat foarte tare pentru ca voia sa facem nu stiu ce obicei, dar eu nu am vrut. Voia sa-l pun pe prag si de acolo sa-l ia moasa. Nu stiu exact. Nu mai este timp. Asta e, daca am aflat prea .

Dan Negru, mesaj dur pentru fanii lui Andre Rieu

Cata energie consumata pentru un concert! Zeci de articole,de emisiuni radio-tv,dezbateri,Bucurestiul paralizat in centru, mii de postari pe FB. Pentru un concert! Ungurii au un festival in Budapesta, pe insula,numit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )