Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Vezi cine este fetita de 7 ani, comparata cu MOZART.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Vezi cine este fetita de 7 ani, comparata cu MOZART.

O fetita din Marea Britanie face furori in lumea muzicii clasice. In varsta de 7 ani, ea canta cu un adevarat profesionist la pian si la vioara, potrivit Realitatea. net. Mai mult, a compus si prima sa sonata. Asemanata cu Mozart, fetita spune ca nu o intereseaza comparatia si vrea sa aiba propriul stil. Alma Deutscher, o fetita din Marea Britanie, a devenit cunoscuta dupa ce, la varsta de sapte ani, a compus prima sonata. Compozitia a intrat intr-un concurs organizat de Opera Nationala Engleza . continuă pe România Liberă

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul ARGES!.

Arges este judetul in care a decis sa candideze Mircea Diaconu pentru un nou mandat de senator, desi vertictul definitiv pentru incompatibilitate nu ii mai permite un nou mandat - sau o numire intr-o functie publica - timp de trei ani. Tot in Arges candideaza si presedintele PC, Daniel Constantin, si democrat-liberalul Narcis Godeanu. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BIHOR.

Pe listele din Bihor figureaza actuali parlamentari acuzati de ANI ca si-au angajat rudele la cabinetele parlamentare. Printre acestia se afla Sonia Dragici, de la PSD careia instanta i-a dat castig de cauza) si deputata UDMR Peto Csilla. Tot in Bihor candideaza si fostul ministru al Sanatatii Cseke Attila. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BRAILA!.

Cristian Rizea PSD) este unul dintre parlamentarii care incearca sa obtina un nou mandat in Braila. Rizea a fost cercetat in legatura cu modul in care si-a dobandit averea, dar a fost achitat de Curtea de Apel Constanta. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorDorin Silviu Petrea, UNPRVasile Varga, PNLMarian Dragomir, PSDMihai Tudose, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul Bacau.

Bacau este unul dintre judetele in care disputele pentru listelele de candidati au durat pana pe ultima suta de metri. Doar cateva nume au fost anuntate pana acum. Printre acestea se afla Gabriel Berca, de la PDL, si Damian Draghici, care candideaza pe listele USL. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorConstantin Avram, PCDamian Draghici, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul CALARASI!.

In Calarasi candideaza liberalul Daniel Motreanu, Adrian Pavelescu din partea PNTCD si fostul ministru democrat-liberal al Agriculturii, Stelian Fuia. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorDaniel Motreanu, PNL Aurel Niculae, PNL Raluca Surdu, PNLDaniel Florea, PSD SenatLiviu Tomoiaga, PNLIulian Dumitrescu, PNL ARD Camera .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul CARAS-SEVERIN!.

Cei mai multi dintre candidatii din Caras Severin sunt politicieni care nu au mai avut mandate in Parlament. Exceptie face senatorul Iosif Secasan, care a trecut, in aceasta primavara, de la PDL la PNL. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorTudorita Nicula, PSDAurel Tocut, PNLIon Tabugan, UNPRValentin Rusu, PNLIon Mocioalca, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BUZAU!.

La Buzau batalia se da intre prim-vicepresedintele PDL Cezar Preda si liberalul George Scutaru, la Camera Deputatilor. La Senat, principalii candidati sunt Eugen Nicolicea UNPR) si Raul Florescu PDL). CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorIonela Dobrica, PSDGeorge Scutaru, PNLTiti Holban, PNLErland Cocei, PNL SenatDoina Tudor, PNLEugen .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BOTOSANI!.

In judetul Botosani candideaza, din partea UNPR, Serban Mihailescu, poreclit si Miki Spaga, fost oficial guvernamental in cabinetul Adrian Nastase, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru coruptie. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera Deputatilor Roxana Anusca, PNLDumitru Gireada, PNLCostel Soptica, PNLAndrei Dolineaschi, PSDMihai Balta, .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul BISTRITA-NASAUD!.

La Bistrita Nasaud candideaza Stelian Dolha, din partea USL si Ioan Oltean, de la ARD. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din colegiul tau! USL Camera DeputatilorDoina Pana, PSD Daniel Suciu, PSD Alexandru Pugna, PSDStelian Dolha, PNL SenatDorin Dobra, PNL Ioan Denes, PNL PDL Camera DeputatilorAlin Seserman, PDLVasile Marc, PDLIoan Oltean, PDLMonica Sasarman, PDL SenatEugen .

ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul ARAD!.

Judetul Arad a fost un camp de lupta pentru liderii noilor partide din Alianta Romania Dreapta. Aici va candida fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, fondatorul partidulu Forta Civica, desi, initial, avea de ales intre un colegiu din Iasi si unul din Bucuresti. Tot aici candideaza si liderul Noii Republici, Mihail Neamtu, dar ca independent. CITESTE SI: LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE din .

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )