Libnet.ro
UNICEF

17:45

VIDEO Viata Regelui Mihai, in noul album istoric lansat la Gaudeamus

Adevărul Adevărul,
VIDEO Viata Regelui Mihai, in noul album istoric lansat la Gaudeamus

Albumul istoric Regele Mihai a fost lansat joi seara, la standul Editurii Litera de la Targul de Carte Gaudeamus, in prezenta autoarei Diana Mandache, a lui Stelian Tanase, Teodor Paleologou, Liviu Mihaiu si Ioan Luca, precum si a vizitatorilor targului. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri incredibile in cazul printesei Irina, fiica Regelui Mihai I. Pasarile folosite in lupte erau DROGATE cu metamfetamina si cocaina

Noi dezvaluiri au fost facute de presa americana in cazul Printesei Irina, acuzata ca a organizat pariuri si lupte ilegale de cocosi. Pasarile folosite de fiica regelui Mihai in luptele ilegale erau.

HOT! Asculta aici toate piesele de pe noul album al formatiei One Direction Midnight Memories!

Cu o saptamana inainte de lansarea oficiala, directionerii au ocazia sa asculte online toate piesele de pe noul material discografic al formatiei lor preferate, intitulat Midnight Memories, care va aparea in magazine pe 25 noiembrie. Midnight Memories este cel de-al treilea album din cariera formatiei One Direction, dupa Up All Night2011) si Take Me Home2012), .

Noul album Moby, publicat online gratuit in format BitTorrent

Intr-o perioada in care lupta anti-piraterie este mai acerba ca niciodata, respectivul trend estecombatutprin publicarea pe torrent a noului albumMoby. in incercarea de a infrunta fata in fata ceea ce se intampla in industria muzicala actuala, unul dintre artistii cu vechime in piata a decis sa faca lucrurile altfel. Ca urmare, Moby a decis sa nu-si mai comercializeze albumul pe canelele obisnuite intr-un mod exclusiv. Innocents este numele noului album Moby si consta intr-un set stufos de melodii. Al 11-lea [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2411 seconds )